Yrityksen sähkösopimukset kerralla kuntoon

Tarkista päivän tarjous ja laita sopimuksesi kerralla kuntoon. Saat kustannukset kuriin helposti ja nopeasti.

 

Valitse yrityksellesi sopiva tuote

Jos yrityksesi on esimerkiksi parturi-kampaamo, kioski, ravintola tai muu yritys, jonka sähkönkulutus on alle 100 000 kWh, paras sopimus sinulle on Yrityssähkö. Voit valita määräaikaisen sopimuksen haluamallesi ajanjaksolle tai toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen.

Katso tarjoushintamme täältä!

Pörssisähkön hinta muuttuu sähköpörssin hinnanvaihteluiden mukaan. Jos haluat ohjata sähkönkulutustasi ja hyödyntää vuorokauden edullisimmat tunnit, Pörssisähkö on sinulle sopiva tuote. Tuntihinta on sama kaikilla asiakkailla ja välityspalkkiomme on edullinen. 

Tilaa tästä!

EKOenergia säästää luontoa ja lisää uusiutuvan energian tuotantoa. Jokaista myytyä megawattituntia kohtaan lahjoitamme 0,10 € EKOenergian Ilmastorahastoon. Ostamalla EKOenergiaa saat siis uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä ja samalla varmistat, että ostopäätökselläsi on myönteisiä vaikutuksia luonnon ja ympäristön tilaan.

Tutustu EKOenergiaan Tilaa EKOenergiaa

Jos yrityksesi sähkön kulutus on 100 000 – 1 000 000 kWh, löydät sopivan tarjouksen tämän linkin takaa.

Laske tarjous ja tee sopimus!

Asioi helposti

Hyödynnä palveluitamme verkossa ajasta tai paikasta riippumatta. Tutustu sähköisiin palveluihimme:

Online-palvelut

Online-palvelut

Kätevää asiointia. Online-palvelun kautta seuraat näppärästi yrityksesi energiankulutustietoja, tarkastelet sopimustietoja, muutat laskutusosoitteen tai teet muuttoilmoituksen.

Siirry Online-palveluun

Raportointipalvelu

Raportointipalvelu

Kattavat raportit, joista näet, miten yrityksesi käyttää sähköä. Voit tarkastella sähkönkäyttöä eri ajanjaksoina aina vuositasolta tuntitasolle.

Siirry raportointipalveluun

Kuukausiraportti

Kuukausiraportti

Lähetämme sähköpostiisi kuukausittain napakan tietopaketin, jossa kerromme mitä olennaista sähkömarkkinoilla tapahtuu. Pysyt näin helposti kärryillä, minkälaista sähkön hinnanvaihtelu on ollut ja minkälaiseksi hinnan oletetaan tulevaisuudessa kehittyvän.

Energiamarkkinakatsaus

Energiamarkkinakatsaus

Tietoa vaivattomasti. Pysyt helposti kärryillä ajankohtaisista asioista, kun katsot kuukausittaisen energiamarkkinakatsauksemme YouTubessa.

Katso Energiamarkkinakatsaus