Yrityksen sähkösopimukset kerralla kuntoon

Meillä on monipuolisia energiapalveluja yrittäjille ja pienyrityksille. Saat meiltä kilpailukykyisen ja parhaan mahdollisen sähkön hinnan. Vilkaise päivän tarjous ja laita sopimuksesi kerralla kuntoon ja kustannukset kuriin. Se onnistuu yllättävän nopeasti.

Tuotteemme yrityksellesi

Jos yrityksesi on esimerkiksi parturi-kampaamo, kioski, pieni ravintola tai muu pienyritys, jonka sähkönkulutus on alle 100 000 kWh, paras sopimus sinulle on Yrityssähkö. Voit valita kiinteähintaisen sopimuksen haluamallesi ajanjaksolle tai toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen.

Katso tarjoushintamme täältä!

Pörssisähkön hinta riippuu sähköpörssin hinnanvaihteluista. Jos haluat hyödyntää hinnanvaihtelut tai ohjata sähkönkulutustasi vuorokauden edullisemmille tunneille, tuntihintainen pörssisähkö on sinulle sopiva tuote. Tuntihinta on sama kuin isoilla asiakkailla ja välityspalkkiomme on edullinen. 

Tilaa tästä!

Meiltä löytyy vaihtoehtoja myös suuremmillekin yrityksille, esim. marketeille, kiinteistöille, pienille tuotantolaitoksille, varastoille, joiden sähkönkulutus on 100 000–1 000 000 kWh. Mikäli yrityksesi energiankulutus on tätä luokkaa, sopiva tarjous löytyy oheisen linkin takaa.

Laske tarjous ja tee sopimus!

Asioi helposti

Hyödynnä palveluitamme verkossa ajasta tai paikasta riippumatta. Tutustu sähköisiin palveluihimme:

Online-palvelut

Kätevää asiointia. Online-palvelun kautta seuraat näppärästi yrityksesi energiankulutustietoja, tarkastelet sopimustietoja, muutat laskutusosoitteen tai teet muuttoilmoituksen.

Siirry Online-palveluun

Raportointipalvelu

Kattavat raportit, joista näet, miten yrityksesi käyttää sähköä. Voit tarkastella sähkönkäyttöä eri ajanjaksoina aina vuositasolta tuntitasolle.

Siirry raportointipalveluun

Kuukausiraportti

Lähetämme sähköpostiisi kuukausittain napakan tietopaketin, jossa kerromme mitä olennaista sähkömarkkinoilla tapahtuu. Pysyt näin helposti kärryillä, minkälaista sähkön hinnanvaihtelu on ollut ja minkälaiseksi hinnan oletetaan tulevaisuudessa kehittyvän.

Energiamarkkinakatsaus

Tietoa vaivattomasti. Pysyt helposti kärryillä ajankohtaisista asioista, kun katsot kuukausittaisen energiamarkkinakatsauksemme YouTubessa.

Katso Energiamarkkinakatsaus