Sähkö suuryritykselle

Kun sähköä kuluu paljon, on erityisen tärkeää löytää yrityksellesi sopivimmat sähköratkaisut. Vantaan Energia palvelee sähkönhankinnassa kokonaisvaltaisesti. Autamme yritystäsi optimoimaan sähkön oston ja minimoimaan kustannukset.
Saat myös kohteiden hallinnoinnin ja raportointipalvelut samasta paikasta. Näin sähkönosto on selkeää ja edullista!

Sähkösopimukset suuryrityksille

Spot-sähkö PRO on valintasi, jos haluat hyötyä edullisista sähkön tuntihinnoista ja vaikkapa vuorokauden edullisimmista tunneista. Spot-tuntihinta perustuu Nordpoolin sähköpörssin läpinäkyviin tuntihintoihin ja on sama kaikenkokoisille asiakkaille. Sopimus on toistaiseksi voimassa ilman määräaikaista sitoutumista.
Indeksisähkö on riskitön ja kustannustehokas tapa varmistaa sähkön hinta. Sähkön hinta tulevalle vuodelle perustuu sähköpörssin kaupankäyntipäivien päätöskurssien keskiarvoihin indeksijaksolta. Maksat tätä kiinteää hintaa koko kalenterivuoden. Indeksisähkö päihittää usein aktiivisen salkunhoidon tuloksen.
Jos sähkö on yrityksellesi merkittävä kuluerä, paras vaihtoehto on Aktiivisähkö. Rakennamme yhdessä yrityksellesi sopivan yksilölllisen hankintastrategian ja palvelukokonaisuuden. Asiantuntijamme seuraavat markkinaa ja määrittävät hintakiinnitykset eri tuotteille. Hintariskiä pienennetään hajauttamalla hinnanvarmistukset useaan eri ajankohtaan.

Autamme mielellämme!

Tavoita myyjä
Tavoita myyjä
Pyydä yhteydenottoa
Pyydä yhteydenottoa
Sähkömarkkinat

Sähkömarkkinat

Analyytikkomme seuraavat sähkön hintaan vaikuttavia tekijöitä herkeämättä. Koostamme asiakkaillemme ajankohtaista tietoa sähkömarkkinoilla tapahtuvista muutoksista ja sähkön hintakehityksestä.
Sähkön alkuperä

Sähkön alkuperä

Lähetämme sinulle vuosittain tiedon toimittamamme sähkön alkuperästä. Näin voit seurata esimerkiksi sitä, miten suuri osa sähköstä on uusiutuvaa energiaa. Halutessasi voit myös ostaa sähkösi kokonaan uusiutuvana energiana – kysy lisää myyjiltämme.
Kaukolämpöratkaisumme

Kaukolämpöratkaisumme

Tarjoamme yrityksille myös kaukolämpöä. Voit valita vihreämmän kaukolämmön, jolloin kaukolämpösi on 100- tai 50-prosenttisesti uusiutuvaa energiaa.