Osaava kumppani suurelle yritykselle

Kun sähkönkulutus on suurta, pienikin päätös muuttuu isoksi. Olemme asiantunteva ja luotettava kumppani, joka auttaa liiketoimintaasi menestymään. Kanssamme asiat hoituvat sovitusti.

Mielestämme onnistuneen sähkönhankinnan lähtökohtana on liiketoiminnan tarpeista johdettu hankintamalli. Läpinäkyvä sopimusrakenne, osaava kumppani ja onnistumiseen perustuva palkkiomalli ovat pitkäjänteisen yhteistyön perustana.

Analyytikkomme seuraavat sähkömarkkinoita ja sähkön hintaan vaikuttavia tekijöitä herkeämättä. Siksi pystymme auttamaan sähkön ostamisen optimoinnissa ja kustannusten minimoinnissa.

Vantaan Energialta saat kokonaisvaltaisen sähkönhankintapalvelun ja markkinaosaamisen lisäksi kohteiden hallinnoinnin ja raportointipalvelut samasta paikasta. Näin sähkönosto on selkeintä ja edullisinta.

Tuotteemme suurille yrityksille 

Spot-tuntihinta
Mahdollisuus säästää: spot-tuntisähkö riippuu sähköpörssin hinnanvaihteluista. Jos siis haluat hyötyä muuttuvista hinnoista tai ohjata sähkönkulutustasi vuorokauden edullisemmille tunneille, spot-tuntihinta on valintasi. Tuntihinta on sama kuin isoilla asiakkailla ja välityspalkkiomme on hyvin kilpailukykyinen. 

Salkkusopimus
Pienempi riski: Yrityksille, jotka haluavat hajauttaa sähkön hinnanmuutoksista aiheutuvaa ostoriskiä. Salkkusopimuksessa olet osana suurempaa hankintakokonaisuutta. Salkunhoitajamme seuraavat sähkön hintaa pohjoismaisessa sähköpörssissä puolestanne. Sähkön hintakiinnitykset tehdään hajautetusti markkinatilanteen mukaan. Sopii yrityksille, jotka kuluttavat yli 1000 MWh sähköenergiaa vuodessa.

Hajautettu sopimus
Hyödy hajautuksesta: Kun sähkön hankinta hajautetaan useaan eri ajankohtaan, on mahdollista ottaa paras hyöty irti sähköpörssin vaihtelevista hinnoista. Vantaan Energian asiantuntijat auttavat teitä ajoittamaan hankintapäätökset mahdollisimman hyvin. Tämä malli sopii hyvin moniin tilanteisiin ja monenlaisille yrityksille.

Asioi helposti

Hyödynnä palveluitamme verkossa ajasta tai paikasta riippumatta. Tutustu palveluihimme:

OmaEnergia

Palvelu, jossa voit seurata yrityksesi sähkönkäyttöä helposti sekä kilowattitunteina että euroina. Helppo tapa hallinnoida sähköasioita yhdessä paikassa, vaikka yritykselläsi olisi useita toimipaikkoja.

Kuukausiraportti

Lähetämme sähköpostiisi kuukausittain napakan tietopaketin, jossa kerromme mitä olennaista sähkömarkkinoilla tapahtuu. Raportti kertoo sinulle sähkön hinnan tulevaisuudennäkymät sekä hintahistorian.

Viikkoraportti

Saat Nord Pool -alueen markkinakatsauksen sähköpostitse kerran viikossa.

Energiamarkkinakatsaus

Tietoa vaivattomasti. Pysyt helposti kärryillä ajankohtaisista asioista, kun katsot kuukausittaisen energiamarkkinakatsauksemme YouTubessa.

Katso Energiamarkkinakatsaus

Oma yhteyshenkilö

Asiakkaanamme sinua palvelee aina oma, nimetty yhteyshenkilö, joka auttaa sinua kaikenlaisissa eteen tulevissa sopimus- ja energia-aiheisissa kysymyksissä.

Oma salkunhoitaja

Yrityksesi käytössä on nimetty salkunhoitaja, joka huolehtii energiasalkustanne.

Sähkön alkuperän varmentaminen

Lähetämme sinulle vuosittain tiedon toimittamamme sähkön alkuperästä. Näin voit seurata esimerkiksi sitä, miten suuri osa sähköstämme on uusiutuvaa energiaa.