Sähkö pienyritykselle

Tarjoamme pienyritykselle mutkatonta palvelua ja kilpailukykyisiä sähkösopimuksia. Valitse yrityksellesi parhaiten sopiva sähkösopimus, ja laita kustannukset kuriin – silloin, kun se sinulle parhaiten sopii!

Sähkösopimukset pienyrityksille

Yrityssähkö on vaivaton valinta. Se on paras ratkaisu, kun haluat hoitaa sähkönhankintasi kerralla kuntoon useaksi vuodeksi, ja yrityksesi on esimerkiksi parturi-kampaamo, kioski, ravintola, tai pieni toimisto, jonka sähkönkulutus on alle 100 000 kWh vuodessa. Hinta määräytyy ostohetken perusteella ja pysyy samana koko määräaikaisen sopimuksen voimassaolon ajan, 24 kk.
Energiamaksu 4,69 c/kWh
Perusmaksu: 3,80 €/kk
Hinnat ovat arvonlisäverottomia
(ALV 0 %).
Päiväsähkö 5,09 c/kWh
Yösähkö 4,29 c/kWh
Perusmaksu: 3,80 €/kk
Hinnat ovat arvonlisäverottomia
(ALV 0 %).
Yrityssähkö on vaivaton valinta. Se on paras ratkaisu, kun yrityksesi on esimerkiksi parturi-kampaamo, kioski, ravintola, tai pieni toimisto, jonka sähkönkulutus on alle 100 000 kWh vuodessa. Hinta määräytyy ostohetken perusteella ja pysyy samana koko määräaikaisen sopimuksen voimassaolon ajan, 36 kk.
Energiamaksu 4,49 c/kWh
Perusmaksu: 3,80 €/kk
Hinnat ovat arvonlisäverottomia
(ALV 0 %).
Päiväsähkö 4,99 c/kWh
Yösähkö 3,89 c/kWh
Perusmaksu: 3,80 €/kk
Hinnat ovat arvonlisäverottomia
(ALV 0 %).
Spot-sähkö on sinulle sopiva tuote, jos haluat ohjata sähkönkulutustasi ja hyödyntää vuorokauden edullisimmat tunnit. Spot-sähkön hinta määräytyy Nordpoolin sähköporssin hinnan vaihteluiden mukaan. Tuntihinta on sama kaikenkokoisille yrityksille ja välityspalkkiomme edullinen.
Spot + marginaali 0,15 c/kWh
Perusmaksu: 3,06 €/kk
Hinnat ovat arvonlisäverottomia
(ALV 0 %).
Yrityssähkö Kesto on valintasi, kun haluat yrityksesi sähkölaskuihin ennakoitavuutta ja vakautta, ja sähkösi silti parhaaseen markkinahintaan. Yrityssähkö Keston hinta on kiinteä, ja se päivittyy puolivuosittainen johdannaismarkkinoiden liikkeiden mukaisesti. Sopimus on voimassa toistaiseksi.
Energiamaksu 5,45 c/kWh
Perusmaksu: 3,80 €/kk
Hinnat ovat arvonlisäverottomia
(ALV 0 %).
Päiväsähkö 5,45 c/kWh
Yösähkö 5,45 c/kWh
Perusmaksu: 3,80 €/kk
Hinnat ovat arvonlisäverottomia
(ALV 0 %).
Talvipäivä 5,45 c/kWh
Muu aika 5,45 c/kWh
Perusmaksu: 3,80 €/kk
Hinnat ovat arvonlisäverottomia
(ALV 0 %).
Sähkömarkkinat

Sähkömarkkinat

Analyytikkomme seuraavat sähkön hintaan vaikuttavia tekijöitä herkeämättä. Koostamme asiakkaillemme ajankohtaista tietoa sähkömarkkinoilla tapahtuvista muutoksista ja sähkön hintakehityksestä.

Autamme mielellämme!

Soita meille (arkisin 8–16)
Soita meille (arkisin 8–16)
Lähetä sähköpostia
Lähetä sähköpostia

Usein kysyttyä sähkösopimuksista

Lisätietoa sähkösopimuksen teosta, määräaikaisesta ja toistaiseksi voimassa olevasta sopimuksesta ja laskutuksesta.

Myyjäyhtiötä vaihtaessa sähköntoimittajien välinen lakisääteinen vaihtoaika on 14vrk. Voit solmia uuden sopimuksen jo hyvissä ajoin aiemminkin.

Sähkön siirto ja myynti on eriytetty toisistaan. Sähköä voit ostaa keneltä tahansa sähkönmyyjältä Suomessa. Sähkön siirtoa sen sijaan ei voi kilpailuttaa, vaan siirto ostetaan aina paikalliselta jakeluverkkoyhtiöltä. Tästä syystä sähkön myyntiä ja siirtoa varten on erilliset sopimukset.

Yrityssähkösopimus on määräaikainen sopimus, jossa hinta on kiinteä koko sopimuskauden ajan. Markkinahintojen heilahtelut eivät vaikuta sähkön hintaan, vaan se pysyy koko ajan samana. Sopimus sitoo molempia osapuolia sopimuskauden aikana.

Markkinasähkö on toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Se on huoleton ilman sitovia määräaikaisuuksia. Sopimuksen hinta on aina ajan tasalla, sillä sopimuksen hinta päivittyy kuuden kuukauden* välein. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus on voimassa sopimuksen irtisanomiseen saakka. Jos sinulla on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, voit irtisanoa sen päättymään 14 päivän kuluttua irtisanomispäivästä.

*Toistaiseksi voimassa oleva sopimus reagoi markkinahintaan hieman viiveellä / 6 kk välein. Uudet hinnat ovat nähtävillä viimeistään kaksi viikkoa ennen niiden voimaantuloa osoitteessa verkkosivuillamme.

Määräaikaisen sähkösopimuksen hinnoittelu perustuu sähkön johdannaismarkkinahintaan. Ostamme sähkösi päivän voimassa olevaan markkinahintaan koko sopimuskautesi ajaksi, ja samoin myymme sen sinulle koko sopimuskauden sopimuksen tekohetkellä sovittuun hintaan.

Määräaikainen sopimus on usein edullisempi vaihtoehto sopimuksen tekohetkellä kuin toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Määräaikaisen sopimuksen hinnoittelu perustuu sähkön johdannaismarkkinahintaan sopimuksen tekohetkellä. Ostamme sähkösi päivän voimassa olevaan markkinahintaan koko sopimuskautesi ajaksi.

Määräaikaisen sopimuskautesi aikana sähkön markkinahinta voi nousta tai laskea. Jos sähkön markkinahinnat nousevat, olet suojassa sähkön hinnannousulta sopimuskautesi loppuun saakka. Jos sähkön markkinahinnat laskevat, tarjolla voi olla edullisempia sopimuksia.

Määräaikainen sopimuksesi sitoo sinua kuitenkin sopimuskautesi loppuun saakka. Määräaikaisen sopimusjakson jälkeen voit katsoa jälleen itsellesi edullisimman sopimuksen.

Kaikki e-laskun tekemiseen tarvittavat tiedot löytyvät sähkölaskultasi. Valitse sähkölaskuun laskutusaiheeksi ”sähkölasku” ja kaukolämpölaskuun ”kaukolämpölasku”. Tarvitset viitenumeron viimeisimmältä laskultasi. Jos sinulla ei ole laskua ulottuvillasi, voit katsoa esim. verkkopankistasi viimeisimmän laskun tiedoista viitenumeron.

Huomioithan, että jos sinulla on useampi sähkö- tai kaukolämpösopimus, kaikki saman laskutusaiheen sopimukset muuttuvat samalla e-laskuiksi. Sähkön e-laskusopimus ei kuitenkaan muuta kaukolämpölaskua e-laskuksi tai toisinpäin.