Sähkö keskisuurelle yritykselle

Onko sähkö yrityksellesi merkittävä kustannuserä? Autamme valitsemaan yrityksellesi oikean sähkösopimuksen, joka parhaiten vastaa liiketoimintasi tarpeita. Laske tarjouslaskurilla tai pyydä meiltä tarjous, niin otamme sinuun yhteyttä ja etsimme yrityksellesi parhaiten sopivan ja kilpailukykyisen ratkaisun.

Sähkösopimukset keskisuurille yrityksille

Spot-sähkö Pro on valintasi, jos haluat hyötyä edullisista sähkön tuntihinnoista ja mukauttaa kulutustasi vuorokauden edullisimmille tunneille. Spot-hinta perustuu Nordpoolin sähköpörssin läpinäkyviin tuntihintoihin. Sopimus on toistaiseksi voimassa.
Indeksisähkö PRO on riskitön ja kustannustehokas ratkaisu. Sähkön hinta tulevalle vuodelle perustuu sähköpörssin kaupankäyntipäivien päätöskurssien keskiarvoihin indeksijaksolta.
Salkkusähkön asiakkaana yrityksesi sähkö ostetaan osana suurempaa hankintakokonaisuutta. Hintakiinnitykset pohjoismaisessa sähköpörssissä tehdään hajautetusti, millä pienennetään hintariskiä. Sopii yrityksille, jotka kuluttavat yli 300 MWh sähköenergiaa vuodessa.
Takuuvarma valinta: hinta on kiinteä sopimuksen voimassaolon ajan. Sopimus on määräaikainen (12–36 kk). Ennakointi on helpompaa, kun tiedät tarkalleen, mitä lähivuosina sähköstä maksat.
 Laske yrityksellesi yksilöllinen sähkötarjous

Laske yrityksellesi yksilöllinen sähkötarjous

Jos yrityksesi sähkönkulutus on enintään 1 000 000 kWh/vuosi, voit laskea yrityksellesi yksilöllisen tarjouksen tarjouslaskurillamme, ja halutessasi tehdä sopimuksen laskurissa. Sähköntoimitus alkaa aikaisintaan kolmen viikon kuluttua sopimuksen teosta.

Autamme mielellämme!

Tavoita myyjä
Tavoita myyjä
Pyydä yhteydenottoa
Pyydä yhteydenottoa
Sähkömarkkinat

Sähkömarkkinat

Analyytikkomme seuraavat sähkön hintaan vaikuttavia tekijöitä herkeämättä. Koostamme asiakkaillemme ajankohtaista tietoa sähkömarkkinoilla tapahtuvista muutoksista ja sähkön hintakehityksestä.
Sähkön alkuperä

Sähkön alkuperä

Lähetämme sinulle vuosittain tiedon toimittamamme sähkön alkuperästä. Näin voit seurata esimerkiksi sitä, miten suuri osa sähköstä on uusiutuvaa energiaa. Halutessasi voit myös ostaa sähkösi kokonaan uusiutuvana energiana – kysy lisää myyjiltämme.
Kaukolämpöratkaisumme

Kaukolämpöratkaisumme

Tarjoamme yrityksille myös kaukolämpöä. Voit valita vihreämmän kaukolämmön, jolloin kaukolämpösi on 100- tai 50-prosenttisesti uusiutuvaa energiaa.