Selkeät ratkaisut keskisuurelle yritykselle

Onko sähkö yrityksellesi merkittävä kustannuserä? Tarjoamme selkeät vaihtoehdot, joiden avulla pystyt helposti ennakoimaan tulevat sähkökustannukset. Pyydä meiltä tarjous, niin otamme sinuun yhteyttä ja etsimme sinulle parhaiten sopivan ja kilpailukykyisen ratkaisun.

Tuotteemme yrityksellesi

Kiinteähintainen sopimus
Takuuvarma valinta: hinta on kiinteä sopimuksen voimassaolon ajan. Sopimus on määräaikainen (12–36 kk). Ennakointi on helpompaa, kun tiedät tarkalleen, mitä lähivuosina sähköstä maksat.

Spot-tuntihinta
Mahdollisuus säästää: Jos haluat hyötyä spot-sähkön tunneittain muuttuvista hinnoista ja haluat ohjata sähkönkulutustasi vuorokauden edullisemmille tunneille, spot-tuntihinta on valintasi. Sähkön hinta on sama kuin isoilla tukkuasiakkailla, ja välityspalkkiomme on hyvin kilpailukykyinen.

Salkkusopimus
Pienennä riskiä: Jos haluat hajauttaa hinnanmuutoksista aiheutuvaa ostoriskiä, valitse salkkusopimus. Salkkusopimuksessa olet osana suurempaa hankintakokonaisuutta. Salkunhoitajamme seuraavat sähkön hintaa pohjoismaisessa sähköpörssissä puolestanne. Sähkön hintakiinnitykset tehdään hajautetusti markkinatilanteen mukaan. Sopii yrityksille, jotka kuluttavat yli 500 MWh sähköenergiaa vuodessa.

Laske tarjous ja tee sopimus!

Asioi helposti 

Hyödynnä palveluitamme verkossa ajasta tai paikasta riippumatta. Tutustu sähköisiin palveluihimme:

OmaEnergia

Palvelu, jossa voit seurata yrityksesi sähkönkäyttöä helposti sekä kilowattitunteina että euroina. Helppo tapa hallinnoida sähköasioita yhdessä paikassa, vaikka yritykselläsi olisi useita toimipaikkoja.

Kuukausiraportti

Lähetämme sähköpostiisi kuukausittain napakan tietopaketin, jossa kerromme mitä olennaista sähkömarkkinoilla tapahtuu. Raportti kertoo sinulle sähkön hinnan tulevaisuudennäkymät sekä hintahistorian.

Energiamarkkinakatsaus

Tietoa vaivattomasti. Pysyt helposti kärryillä ajankohtaisista asioista, kun katsot kuukausittaisen energiamarkkinakatsauksemme YouTubessa.

Oma yhteyshenkilö

Asiakkaanamme sinua palvelee aina oma, nimetty yhteyshenkilö, joka auttaa sinua kaikenlaisissa eteen tulevissa sopimus- ja energia-aiheisissa kysymyksissä.

Sähkön alkuperän varmentaminen

Lähetämme sinulle vuosittain tiedon toimittamamme sähkön alkuperästä. Näin voit seurata esimerkiksi sitä, miten suuri osa sähköstämme on uusiutuvaa energiaa.