Taloyhtiön sähkösopimukset isännöitsijälle

Autamme isännöitsijöitä löytämään taloyhtiöilleen sopivat sähkösopimukset ja ratkaisut sähkön hankintaan. Hallinnoi kaikkien kiinteistöjesi sähkönkulutusta ja sopimustilannetta yhdessä paikassa ja pysy helposti ajantasalla muutoksista sähkömarkkinoilla sähköisten palvelujemme avulla.

Taloyhtiön sähkösopimukset

Tarjoamme selkeät vaihtoehdot, joiden avulla pystyt helposti ennakoimaan tulevat sähkökustannukset. Pyydä meiltä tarjous, niin otamme sinuun yhteyttä ja räätälöimme kiinteistönhoitoosi parhaiten sopivan ja kilpailukykyisen ratkaisun.

Tutustu ennakolta suosituimpiin kiinteistöyhtiölle tarjoamiimme sähkösopimuksiin.
Spot-sähkö Pro on valintasi, jos haluat hyötyä edullisista sähkön tuntihinnoista ja mukauttaa kulutustasi vuorokauden edullisimmille tunneille. Spot-hinta perustuu Nordpoolin sähköpörssin läpinäkyviin tuntihintoihin. Sopimus on toistaiseksi voimassa.
Takuuvarma valinta: hinta on kiinteä sopimuksen voimassaolon ajan. Sopimus on määräaikainen (12–36 kk). Ennakointi on helpompaa, kun tiedät tarkalleen, mitä lähivuosina sähköstä maksat.

Autamme mielellämme!

Soita meille (arkisin 8–16)
Soita meille (arkisin 8–16)
Lähetä sähköpostia
Lähetä sähköpostia
Kaukolämpöratkaisumme yrityksille

Kaukolämpöratkaisumme yrityksille

Tarjoamme yrityksille myös kaukolämpöä. Voit valita vihreämmän kaukolämmön, jolloin kaukolämpösi on 100- tai 50-prosenttisesti uusiutuvaa energiaa.