Homma hajallaan vai hallussa?

Tuntuuko, että usean eri kiinteistön sähköasioiden hallinnointi on aika kova homma? Uusi Omaenergia.fi-palvelumme tekee työstäsi helpompaa. Voit seurata ja hallinnoida kaikkien kiinteistöjen sähkönkulutusta ja sopimustilannetta yhdessä osoitteessa – nopeasti ja vaivattomasti.

OmaEnergia-palvelu on isoille kiinteistöyhtiöille mainio työkalu sähkösalkun hallintaan. Raportointijärjestelmästä näet yrityksesi sähkönhankintatilanteen, kulutusraportit, hintaennusteet sekä saat tietoa markkinatilanteesta.

Tuotteemme sinulle

Kiinteähintainen sopimus
Takuuvarma valinta: hinta on kiinteä sopimuksen voimassaolon ajan. Sopimus on määräaikainen (12–36 kk). Ennakointi on helpompaa, kun tiedät tarkalleen, mitä lähivuosina sähköstä maksat.

Spot-tuntihinta
Mahdollisuus säästää: spot-tuntisähkö riippuu sähköpörssin hinnanvaihteluista. Jos siis haluat hyötyä muuttuvista hinnoista tai ohjata sähkönkulutustasi vuorokauden edullisemmille tunneille, spot-tuntihinta on valintasi. Tuntihinta on sama kuin isoilla asiakkailla ja välityspalkkiomme on hyvin kilpailukykyinen.

Toistaiseksi voimassaoleva sopimus
Huoleton: sinun ei tarvitse huolehtia sopimuksen uusimisesta eikä kilpailuttaa sopimusta jatkuvasti. Hinta seuraa markkinahintaa spot-tuntihintaa verkkaisemmin: se muuttuu puolen vuoden välein.

Asioi helposti

Hyödynnä palveluitamme verkossa ajasta tai paikasta riippumatta. Tutustu palveluihimme:

OmaEnergia

Palvelu, jossa voit seurata yrityksesi sähkönkäyttöä helposti sekä kilowattitunteina että euroina. Helppo tapa hallinnoida sähköasioita yhdessä paikassa, vaikka yritykselläsi olisi useita toimipaikkoja.

Kuukausiraportti

Lähetämme sähköpostiisi kuukausittain napakan tietopaketin, jossa kerromme mitä olennaista sähkömarkkinoilla tapahtuu. Raportti kertoo sinulle sähkön hinnan tulevaisuudennäkymät sekä hintahistorian.

Energiamarkkinakatsaus

Tietoa vaivattomasti. Pysyt helposti kärryillä ajankohtaisista asioista, kun katsot kuukausittaisen energiamarkkinakatsauksemme YouTubessa.

Katso Energiamarkkinakatsaus