Sähköä ja energiaa yrityksellesi

Luotettavaa ja vakaata kumppania ei tarvitse tämän kauempaa hakea

Oli yrityksesi energiantarve mikä tahansa, me autamme. Emme vain myy sähköä, vaan toimimme kokonaisvaltaisesti yrityksesi sähkömanagerina. Tehtävämme on löytää mahdollisimman sopiva sähköratkaisu, jolla yrityksesi säästää pitkän pennin. Vantaan Energian kanssa ei ole piilokuluja, vaan tiedät mistä maksat.

Yhdessä kartoitamme ensin yrityksesi tilanteen: millainen kuluerä sähkö on ja millaisia muita tarpeita yritykselläsi on. Kartoituksen pohjalta suosittelemme parhaiten sopivaa ratkaisua.

Osaamme palvella kaikenkokoisia yrityksiä nopeasti ja kokemuksella – olemmehan yksi Suomen suurimmista energiayhtiöistä ja alan pitkän linjan konkari. Teemme kovasti töitä asiakastyytyväisyyden eteen. Työ kantaa hedelmää: olemme saaneet kiitettävän arvosanan asiakastyytyväisyydestä useana vuotena peräkkäin.

Tuotevalikoimamme on monipuolinen. Halutessasi voit valita esimerkiksi vesi- tai tuulisähköä tai päästötöntä CO2-vapaata sähköä.

Pienyrityksen sähköt kerralla kuntoon

Tarjoamme pienille yrityksille mutkatonta palvelua ja vaivattomia sekä kilpailukykyisiä sähkösopimuksia. Jos yrityksesi on parturi-kampaamo, kioski, pieni ravintola tai muu pieni firma, klikkaa alta ja valitse yrityksellesi sopivin vaihtoehto. Hoida yrityksesi sähkösopimus kerralla kuntoon ja laita kustannukset kuriin - silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Tutustu

Selkeät ratkaisut keskisuurelle

Meiltä löytyy vaihtoehtoja myös hieman suurempaa kulutusta varten. Autamme sinua valitsemaan oikean sähkösopimuksen, jolla voit säästää pitkän pennin ja ennakoida kustannukset. Tutustu tarjontaamme keskisuurille yrityksille, kuten kaupoille, kiinteistöille, varastoille, tuotantolaitoksille ja muille yrityksille.

Tutustu

Optimoitua ostamista suuryritykselle

Kun sähköä kuluu paljon, on erityisen tärkeää löytää juuri sopivin vaihtoehto. Analyytikkomme tuntevat sähkömarkkinat kuin omat taskunsa – ja siksi voimme auttaa suuryritystä optimoimaan sähkönoston ja minimoimaan kustannukset. Pidä siis oma liiketoimintasi pyörimässä, me varmistamme sähkönhankintasi kilpailukykyisyyden. Katso ratkaisumme yli 2000 MWh vuodessa kuluttaville suuryrityksille, kuten teollisuusyrityksille, kiinteistöyhtiöille ja suurille kauppa- ja varastokiinteistöille.

Tutustu

Isännöitsijät

Homma hajallaan vai hallussa?

Tuntuuko, että usean eri kiinteistön sähköasioiden hallinnointi on aika kova homma? Uusi Omaenergia.fi-palvelumme tekee työstäsi helpompaa. Voit seurata ja hallinnoida kaikkien kiinteistöjen sähkönkulutusta ja sopimustilannetta yhdessä osoitteessa – nopeasti ja vaivattomasti.

Kaukolämpöä, maakaasua ja höyryä yrityksille

Tarjoamme yrityksille myös kaukolämpöä, maakaasua ja höyryä. Voit valita vihreämmän kaukolämmön, jolloin kaukolämpösi on 100- tai 50-prosenttisesti uusiutuvaa energiaa.

Uutiskirjeet

Tilaa Vantaan Energian uutiskirje, niin pysyt kärryillä ajankohtaisista asioista.

Tilaa uutiskirje

Sähkömarkkinatietoa

Koostamme asiakkaidemme iloksi tietoa sähkömarkkinoista ja mm. sähkönhintakehityksestä. Eri raporttiemme avulla saat hetkessä tietoosi kaiken yrityksesi energia-asioiden kannalta olennaisen.

Lue lisää

Hyödyllisiä linkkejä

Kokosimme hyödyllisiä energia-alan linkkejä, mm. Energiateollisuus, Nasdaq OMX Commodities ja Nord Pool Spot.

Tutustu linkkeihin

Ota meihin yhteyttä!

Täältä löydät yritysmyyntimme yhteystiedot.

Siirry yhteystietoihin