Sähkösopimus yrityksellesi

Luotettavaa kumppanuutta ja sopiva sähkösopimus yrityksesi tarpeisiin

Oli yrityksesi energiantarve mikä tahansa, me autamme. Valikoimastamme löydät yrityksellesi sopivimman sähkösopimuksen, jolla säästät pitkän pennin. Halutessasi voit valita myös vesi- tai tuulisähköä tai päästötöntä CO2-vapaata sähköä.

Osaamme palvella kaikenkokoisia yrityksiä nopeasti ja kokemuksella – olemmehan yksi Suomen suurimmista energiayhtiöistä ja alan pitkän linjan konkari. Tutustu tarkemmin tuote- ja palveluvalikoimaamme! Voit myös aina ottaa meihin yhteyttä, niin laaditaan yhdessä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva energiaratkaisu.

Ota yhteyttä

Sähkösopimukset ja palvelumme yrityksille

Pienet <br />
yritykset

Pienet
yritykset

Onko yrityksesi parturi-kampaamo, ravintola, tai muutaman hengen toimisto? Tutustu mutkattomaan palveluumme ja laita yrityksesi sähkösopimus kuntoon, kun sinulle parhaiten sopii!
Keskisuuret <br />
yritykset

Keskisuuret
yritykset

Autamme valitsemaan yrityksellesi oikean sähkösopimuksen, joka parhaiten vastaa liiketoimintasi tarpeita. Tutustu tarjontaamme kaupoille, kiinteistöille, varastoille, tuotantolaitoksille ja isommille toimistoille.
Suuryritykset

Suuryritykset

Varmistamme yrityksesi sähkön kilpailukykyisyyden. Katso ratkaisumme suuryrityksille, kuten teollisuudelle, kiinteistöyhtiöille ja suurille kauppa- ja varastokiinteistöille.

Autamme mielellämme!

Soita meille (arkisin 8–16)
Soita meille (arkisin 8–16)
Lähetä sähköpostia
Lähetä sähköpostia
Sähkömarkkinat

Sähkömarkkinat

Analyytikkomme seuraavat sähkön hintaan vaikuttavia tekijöitä herkeämättä. Koostamme asiakkaillemme ajankohtaista tietoa sähkömarkkinoilla tapahtuvista muutoksista ja sähkön hintakehityksestä.
Isännöitsijät

Isännöitsijät

Autamme isännöitsijöitä löytämään oikeat sähkösopimukset ja -ratkaisut. Hyödynnä palvelujamme verkossa ajasta ja paikasta riippumatta ja hallinnoi kaikkien kiinteistöjesi sähkönkulutusta ja sopimustilannetta yhdessä osoitteessa.
Kaukolämpöratkaisumme

Kaukolämpöratkaisumme

Tarjoamme yrityksille myös kaukolämpöä. Voit valita vihreämmän kaukolämmön, jolloin kaukolämpösi on 100- tai 50-prosenttisesti uusiutuvaa energiaa.

Ajankohtaista

Lue mistä sähkömarkkinoilla puhutaan