Ympäristöystävällinenkin voi olla halpaa

Mitä jos sytyttäisit lamppusi roskalla? Me poltamme jätevoimalassamme 1,5 miljoonan suomalaisen sekajätteet sähköksi. Ja koska raaka-aine on roskaa, on sähkökin halpaa. Kaatopaikalle päätyy tämän takia 374 000 tonnia vähemmän jätettä. Roskasähkö on siis fiksu valinta monelta kantilta.

3 fiksua syytä valita Roskasähkö

roskasahko icon

Vähemmän päästöjä

Miksi roskat viedään kaatopaikalle, kun niille voi antaa uuden elämän? Tämä oli ajatuksemme, kun rakensimme maailman moderneimman jätevoimalan. Sen ansiosta energiantuotantomme päästöt ovat vähentyneet 20 prosenttia ja kaatopaikalla makaa 340 000 tonnia vähemmän roskaa. Jos tämä kuulostaa fiksulta hommalta, Roskasähkö on sinun juttusi.

roskasahko kolikko

Halvempaa sähköä

Tätä sähköä eivät maailmanmarkkinahinnat paljon hetkauttele, sillä se saa polttoaineensa roskapusseista. Tämä näkyy sähkölaskussasi vakaana ja kilpailukykyisenä hintana.

roskasahko 100

Sataprosenttisen suomalaista

Roskasähkö on Avainlipun ansainnutta sähköä, jonka ansiosta fossiilisia tuontipolttoaineita on voitu vähentää 40 prosenttia. Sitä saat kaikkialla Suomessa.

Hoidamme homman kerralla kuntoon

Kaikkialle Suomeen

Asuitpa missä tahansa, me toimitamme sinulle sähköt.

 

Luotettava ja kotimainen

Olemme kotimainen energiayhtiö, jolla on yli sadan vuoden kokemus asiakkaiden palvelemisesta. Pidämme jämptisti kiinni siitä, mitä lupaamme.

 

Nimi alle, me hoidamme loput

Sopimus hoituu parissa minuutissa netissä tai yhdellä puhelinsoitolla. Me hoidamme homman kuntoon ja irtisanomme entisen sopimuksen.

 

Vaihdoksesta ei aiheudu mitään ylimääräisiä kuluja tai sähkökatkoa. Tilauksella on 14 vuorokauden peruutusoikeus, jos tarvitsetkin tuumaustauon.

 

Tilaa

Roskasähkön sopimusehdot 

Energiamaksu 6,19 c/kWh
Perusmaksu 3,80 €/kk
Päiväsähkö 6,79 c/kWh
Yösähkö 5,79 c/kWh
Perusmaksu 3,80 €/kk
Talvipäivä 6,89 c/kWh
Muu aika 5,99 c/kWh
Perusmaksu 3,80 €/kk