Siirry sisältöön

Suomen suurin jätevoimala etsii lisävahvistuksia joukkoonsa: haussa automaatioinsinööri sekä koneinsinööri!

VE Tyonantajamielikuva asentajat high res 15 1

Nykyaikainen vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella.

Jätevoimalan laajennushankkeemme etenee alkuperäisen suunnitelman mukaisessa aikataulussaan ja ensitulet uuden voimalan jätekattilaan on tarkoitus sytyttää kesällä 2022. Tavoitteenamme on luopua fossiilista polttoaineista energiantuotannossa vuoteen 2026 mennessä ja olla hiilineutraali vuonna 2030.

Nyt haemmekin lisävahvistuksia jätevoimalan sähkö- ja automaatiokunnossapidon sekä kunnossapidon työnsuunnittelun tiimeihin:

Automaatioinsinööri jätevoimalan ja lämpökeskusten sähkö- ja automaatiokunnossapidon tiimiin, hakuaika 12.12.2021 asti

  • Työtehtäviisi kuuluvat jätevoimalan ja lämpökeskusten automaatio- ja sähköjärjestelmien suunnittelu, työnsuunnittelu, varaosa- ja materiaalihankinnat, automaatiojärjestelmien ylläpito ja kehitys sekä kunnossapitojärjestelmän ylläpito.
  • Lisäksi osallistut muutos- ja perusparannustöiden suunnitteluun, toteutukseen, toteutuksen valvontaan sekä ulkopuolisen työvoiman ja palvelujen hankintaan.
  • Tarvittaessa toimit myös työnjohtotehtävissä.

Koneinsinööri jätevoimalan kunnossapidon työnsuunnittelun tiimiin, hakuaika 12.12.2021 asti

  • Koneinsinöörinä huolehdit jätevoimalan mekaanisen kunnossapidon työnsuunnittelutehtävistä, kunnossapitojärjestelmän ylläpidosta sekä varaosa-, materiaali- ja palveluhankinnoista.
  • Tehtävän päävastuu painottuu laitoksen vuosihuoltoihin.
  • Osallistut lisäksi muutos- ja perusparannustöiden suunnitteluun ja toteutuksen valvontaan.
  • Tarvittaessa toimit myös työnjohtotehtävissä.

Tutustu avoimiin tehtäviimme tarkemmin urasivullamme ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian!


Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä. Tuotamme lämpöä ja sähköä sekä myymme lämpöpalveluita. Mahdollistamme asiakkaillemme sujuvan arjen tuottamalla ilmastoystävällisesti jatkuvasti kehittyviä palveluita.

Energia-alalla on merkityksellinen rooli ilmastonmuutoksen hillitsemisessä. Haluamme olla osa ratkaisua. Olemme kasvava kiertotalousenergiayhtiö, joka panostaa hiilineutraalien energiaratkaisujen löytämiseen: luovumme turpeesta vuonna 2021 ja kivihiilestä vuonna 2022. Energiantuotantomme on vapaa fossiilisista polttoaineista vuoteen 2026 mennessä. www.vantaanenergia.fi