Kodin energiaseuranta

Pörssisähkö-07Asunto Oy Vantaan Spinelli on varustettu kodin energianseurantapalvelulla, jonka Vantaan Energia Oy tarjoaa Spinellin asukkaille kahdeksi vuodeksi maksutta.

Spinelli on Vantaan Energian pilottikohde, jossa asukkaiden käytössä on uudenlainen energiaseurantapalvelu sekä tuntihintainen sähkötuote. Palvelu auttaa asukkaita säästämään energiaa ja euroja.

Kodin energianseurantapalvelu mittaa reaaliaikaisesti huoneistojen sähkön sekä lämpimän ja kylmän veden kulutuksen. Asukkaat voivat seurata sähkön ja veden käyttöä verkkopalvelusta tietokoneella tai mobiililaitteella.

Järjestelmän ominaisuuksia ovat mm. sähkön tuntihinnan seuranta, kulutusturva, poissaolovahti, kulutustiedot euroina ja verrokkikulutustiedot muihin vastaaviin asuntoihin.

Tuntihintainen sähkö

Vantaan Energia tarjoaa Spinellin asukkaille edullista tuntihinnoiteltua sähkötuotetta, jonka hinta määräytyy sähkön markkinahinnan perusteella.

Sähkön markkinahinnan lisäksi veloitetaan:

  • perusmaksu 3,80 €/kk (sis. alv)
  • välityspalkkio tuntihinnan päälle 0,22 c/kWh (sis. alv)

Palveluun kirjautuminen

Palveluun pääset osoitteessa https://eup-spinelli.basen.com/ kirjautumalla asuntokohtaisella tunnuksella ja salasanalla.

Tee tuntihintainen sähkösopimus

Voit tehdä sähkösopimuksen tuntihintaan tilauslomakkeella tai soittamalla asiakaspalveluumme 09 829 0225 (ma–pe klo 8–20, la 10–16).

Tuntihihtaisen sähkösopimuksen myyntiehdot: Pörssisähkön sopimusehdot
Vantaan Energia Oy:n sähkönmyyntiehdot: VantaanEnergia_Sähkönmyyntiehdot_SME2014

Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme