Online-palvelun käyttöohje

Online-palvelun käyttöohje

Yläpalkista löydät palvelut

Sopimukset
Laskut
Raportointipalvelu
Yhteydenotot

Oikeassa yläkulmassa näet

Kielivalinnat
Käyttäjätunnus ja omat tiedot

Sivun alalaidasta löydät

Tiedotteet
Usein kysyttyä -osion
Linkit

Sopimukset

Tältä sivulta löydät yleistilanteen omista sähkösopimuksistasi. Löydät päättyneet ja voimassa olevat sopimukset, niiden voimassaoloajan, tuotteen ja mahdollisesti hinnat. Hintojen näkymiseen vaikuttaa se, että miltä ajalta sopimuksesi on. Jos sopimus on uusi, esitämme myös sopimusvahvistuksen, käyttöpaikan profilointitiedot ja laskutukseen liittyviä tietoja.

Laskut

Tältä sivulta löydät laskut, jotka ovat lähetetty uuden asiakaspalvelujärjestelmän käyttöönoton jälkeen. Laskutiedot täydentyvät alkaen lokakuun 2019 laskutuksesta. Laskuista löydät perustiedot, voit siirtää eräpäivää ehtojen puitteissa tai löydät laskun kuvan ja laskun maksutiedot.

Raportointipalvelu

Raportointipalvelun käyttäjänä voit tarkastella omien käyttöpaikkojesi kulutuksia, seurata oman kulutuksen kehittymistä sekä suhteuttaa kulutusta muiden vastaavien käyttöpaikkojen kulutukseen.

Katso raportointipalvelun käyttöohje

Yhteydenotot

Yhteydenotot-sivulta voit lähettää asiakaspalveluun viestin ja liittää liitteitä viesteihin.

Omat tiedot

Omista tiedoista löydät yhteystietosi ja voit muokata niitä. Yhteystiedoissa näytetään kaikki järjestelmästä löytyvät puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Omissa tiedoissa voit myös muokata sähköisiä viestintäasetuksia.

Tiedotteet

Tässä osiossa esitämme Online-palveluun liittyviä tiedotteita kirjautuneille asiakkaille.

Usein kysyttyä

Tästä osiosta löydät yleisimmät kysymykset ja niiden vastaukset. Löydät usein kysytyt kysymykset myös verkkosivuiltamme.

Linkit

Linkkeihin olemme koonneet helppoja oikopolkuja palveluihin.