Sähkön kilpailutus kannattaa

Sähkön kilpailuttaminen kannattaa. Sen avulla säästää selvää rahaa ja voi valita juuri sinulle sopivan sähköyhtiön ja sähköntuotannon muodon.

Vantaan Energian sähköä saa kaikkialle Suomeen

Sähkön kilpailutus kannattaa tehdä ajan kanssa. Tutustu erilaisiin sähköntuotannon muotoihin ja niiden hintoihin. Pohdi omia arvojasi ja tutustu kilpailuttamiisi yrityksiin. Jos olet jo kerran päätynyt Vantaan Energiaan, mutta muutat, muista, että Vantaan Energian sähköä voi tilata Suomessa mihin vain.

Vertaa hintoja

Sähkönhinta

Mistä sähkön hinta muodostuu

Voit helposti vertailla hintoja.  Vertailuun tarvittavat kulutustiedot löydät edelliseltä sähkölaskultasi.

Sähkölaskussa sähkön hinta määräytyy sähkön siirtokustannusten, verojen ja sähkön myyntihinnan mukaan. Sähkönmyyntiyhtiöt, kuten Vantaan Energia, vastaavat vain sähkön myynnistä. Myyntihinta määräytyy pitkälti ostohinnan ja tuotantokustannusten mukaan. Se on ainoa sähkön kustannuksista, jonka voi kilpailuttaa.

Katso sähkötarjouksemme

Sähköyhtiön voi valita vapaasti

Sähkön kilpailutus on ollut mahdollista vuodesta 1995, jolloin markkinat avattiin kilpailulle. Siitä lähtien Vantaan Energia on myynyt sähköä ympäri Suomen. Sähkön siirtopalvelut jätettiin kilpailutuksen ulkopuolelle, sillä rinnakkaisten sähköverkkojen rakentaminen ei olisi järkevää.

Sähkön kilpailutus eettisistä syistä

Tänä päivänä on tärkeää kiinnittää huomiota myös ympäröivään yhteiskuntaan. Ympäristöasiat ja yhteiskuntavastuu muuttuvat sitä tärkeämmiksi, mitä enemmän käytämme luonnonvaroja. Sähkön kilpailuttaminen myös eettisistä syistä yleistyy. Vantaan Energialla otetaan ympäristöasiat vakavasti. Kannattaa tutustua muun muassa tarjoamaamme Uusiosähköön, jota tuotetaan käyttökelvottomasta sekajätteestä jätevoimalassamme. Muutenkin energiantuotantomme syntyy monista eri lähteistä

Vantaan Energian arvoista kiinnostuneille on kattava tietopaketti Vastuullisuus-sivustollamme

Pähkinänkuoressa vastuullisuuslupauksemme ovat:

  • Ilmastonmuutoksen hillintä
  • Luotettava energiantoimitus
  • Paikallisten ympäristövaikutusten vähentäminen
  • Vastuumme sidosryhmille

Sähkönmyyjän vaihtaminen:

  • Sähkön kilpailuttaminen ja Vantaan Energialle vaihtaminen on maksutonta
  • Irtisanomme vanhan sopimuksen puolestasi ja tarkastamme verkkoyhtiöltäsi tarvittavat sähkön käyttöpaikkaa koskevat tiedot.
  • Saat sähkönmyynnistä ja sähkönsiirrosta erilliset laskut, jos olet kilpailuttanut sähkösopimuksesi. Jos olet vantaalainen, saat samalla laskulla sekä sähkönmyynnin että sähkönsiirron.

Katso sähkötarjouksemme ja tee sopimus