Palvelut ja edut

Tavoitteemme on hymy asiakkaan huulilla

Siksi panostamme mutkattomiin palveluihin ja monipuolisiin etuihin.

Asioi milloin vain, missä vain

Voit hoitaa kaikki tärkeimmät asiat netin kautta silloin kun itse haluat. Meihin saa toki ottaa aina rohkeasti yhteyttä, jos jokin askarruttaa.

  • Asiakaspalvelumme vastaa numerossa 09 829 0225 arkisin klo 8–20 ja lauantaisin 10–16.
  • Chat-palvelumme palvelee verkkosivuillamme arkisin klo 8–20 ja lauantaisin klo 10–16.

Seuraa kulutusta, kevennä laskua

Online-palvelussamme pystyt kätevästi seuraamaan sähkönkulutustasi vuosi-, kuukausi-, päivä- ja tuntitasolla. Voit höylätä sähkölaskusi halvemmaksi muuttamalla kulutusta tai sähkösopimusta. Online-palvelusta näet lisäksi kaikki sähkön myyntisopimukseen liittyvät tiedot sekä uudet laskut.

Sähköstä Bonusta

Tekemällä Bonussähkö-sopimuksen kerrytät Bonusta joka hetki, esimerkiksi kun valot ovat päällä tai kahvi porisee keittiössä. Bonusta voi kerryttää kaikkien osuuskauppojen asiakasomistajat ja asiakasomistajatalouteen kuuluvat henkilöt. Lue lisää ja tee Bonussähkö-sopimus: www.bonussahko.fi.

Hyödyllistä tietoa asiakaslehdestä

Energiavirtaa-lehtemme kolahtaa kotiisi kolmesti vuodessa. Lehdessä riittää kiinnostavaa asiaa niin energiasta kuin muistakin aiheista.

Lainaa lämpökameraa tai kulutusmittaria

Voit lainata meiltä veloituksetta lämpökameran, jonka avulla löydät kotisi kohdat, joista vuotaa lämpöä ulos. Sähkön kulutusmittarilla voit sen sijaan mitata kotisi sähkölaitteiden kulutuksen ja paikantaa sähkönsyöpöt.

Kilpailuja ja tapahtumia

Olemme arponeet muun muassa matkalahjakortteja ja lippuja niin festareille kuin elokuviinkin. Olemme järjestäneet joulukonsertteja ja rutkasti vierailuja uudelle jätevoimalallemme.

TILAA SÄHKÖÄ

7 syytä valita meidät

Olemme rehtiä sakkia ja uteliaita edelläkävijöitä. Etsimme aina tapoja tehdä asiat paremmin. Lue 8 syytä, miksi meidän kannattaisi lyöttäytyä kimppaan.

Vertaa sähkön hintaa

Me autamme sinua löytämään juuri omaan kotiisi parhaan diilin.