Meiltä sähköt kesähintaan myös mökille

Meiltä sähköt kesähintaan myös mökille

Lenkkimakkarat ja saunajuomat kylmään, mökkiradio päälle ja dekkari käteen.

Moni meistä suuntaa viikonlopun tai loman koittaessa mökille. Mökkiarkea on lähes yhtä montaa lajia kuin mökkejä – Suomessa oli Tilastokeskuksen mukaan vuonna 2015 kaikkiaan 501 600 kesämökkiä. Yhteistä näille kaupungin vilskeen pakopaikoille on se, että sähkölämmitys helpottaa yhä useamman mökkeilyä.

Mökki mukavuuksilla

Kesämökkiä hankkivat toivovat mökiltä lähes samaa varustelutasoa kuin kodilta. Samalla mökkien pinta-ala on kasvanut mökkien varustelun suosion kanssa. Mahdollisuus valmistaa gurmee-päivällinen, katsoa yhdessä mukavasti elokuva ja käydä sisällä suihkussa vievät tilaa – kesämökkien keskikoko olikin vuonna 2015 jo 48 neliötä.

Sähköt kaikkialle Suomeen

Onko sinulla sähkölämmitteinen mökki, jonka sähkösopimusta et ole kilpailuttanut Vantaan Energialle? Asiakkaanamme kannattaa nyt tehdä sopimus myös mökille.

Voit valita mökillesi vaikkapa roskista tehtyä Roskasähköä tai bonuspottia kasvattavaa Bonussähköä.

Roskasähköä tehdään jätevoimalassamme 1,5 miljoonan suomalaisen sekajätteistä. Kaatopaikalle päätyy tämän takia 340 000 tonnia vähemmän jätettä. Roskasähkö on siis fiksu valinta monelta kantilta.

Bonussähköstä saat Bonusta television katsomisesta ja valojen polttelusta. Jos olet S-ryhmän asiakasomistaja, voit keventää sähkölaskua ja napata Bonukset talteen.

Eikä haittaa, vaikka kesämökkisi olisi toisella puolella maata, meiltä voit hankkia sähköt minne päin Suomea tahansa.

Eiköhän löydetä mökillesi edullinen sähkösopimus!

Lähde: Tilastokeskuksen Kesämökit 2015 -tilasto