Päivitä parempaan sopimukseen

Päivitä parempaan sopimukseen

Etsitkö edullisempaa vai tekisikö mielesi ympäristöystävällisempää?

Voit päivittää toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen milloin vain! Vaikka heti.

Jos etsit nykyistä parempaa sähkösopimusta, miksi mennä merta edemmäs kalaan? Voit myös muuttaa sopimustyyppiäsi sen mukaan mitä haluat. Määräaikaista sopimusta ei voi muuttaa kesken kauden, paitsi jos muutat. Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen voit muuttaa milloin vain.

Miten vaihdan sopimukseni?

Voit vaihtaa sähkösopimusta kätevästi internetissä. Valitse vain sähkösopimus, jonka haluat ja täytä tietosi, me hoidamme loput. Uusi sopimuksesi korvaa vanhan ja astuu voimaan yleensä kolmen viikon sisällä sopimuksen tekemisestä.

KATSO HINNAT JA TILAA

Millainen sopimus sopii minulle?

Voit valita joko määräaikaisen tai toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen. Ne eroavat muutamalla tavalla:

Määräaikaisen sopimuksen hinta on yleensä tekohetkellä edullisempi ja se onkin usein edullisempi vaihtoehto, kun tarkastellaan koko sopimuskautta. Jos sähkön hinta nousee sopimuskauden aikana, määräaikainen sopimus on tullut todella edulliseksi. Jos hinta kuitenkin laskee, toistaiseksi voimassa oleva sopimus voi tulla edullisemmaksi.

Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen hinta on usein sopimuksen tekohetkellä kalliimpi kuin määräaikaisen sopimuksen. Sopimuksen hinta muuttuu sähkön markkinahinnan mukana tyypillisesti pari kertaa vuodessa. Jos sähkön hinta laskee sopimuskauden aikana, toistaiseksi voimassa oleva sopimus voi tulla halvemmaksi. Jos hinta sen sijaan nousee, määräaikainen sopimus tulee halvemmaksi. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus on lisäksi helppo ja vaivaton, koska se on koko ajan voimassa ja voit vaihtaa toiseen sopimukseen milloin vain.