8 syytä valita meidät

Miksi valita Vantaan Energia?

Olemme rehtiä sakkia ja uteliaita edelläkävijöitä. Etsimme aina tapoja tehdä asiat paremmin. Tässä 8 syytä, miksi meidän kannattaisi lyöttäytyä kimppaan. 

Halpaa sähköä

Tarjoamme edullista sähköä kaikkialle Suomeen.

Vakaa ja vastuullinen

Olemme kannattava ja menestyvä energiayhtiö, johon voi luottaa yli sadan vuoden kokemuksella.

Kaupunkilaisten oma

Omistajamme ovat Vantaan ja Helsingin kaupungit eli käytännössä kaupunkilaiset. Voittommekin menevät siis kaupunkilaisten hyväksi.

Napsauta Bonukset päälle

S-ryhmän asiakasomistajien ja asiakasomistajatalouteen kuuluvien on mahdollista saada Bonusta Vantaan Energian Bonussähköstä. Bonuspotti paisuu joka kerta kun käyt saunassa tai katsot televisiota.

Suomen suurin jätevoimala

Vuonna 2014 valmistui Suomen suurin jätevoimala, jonka ansiosta toimintamme on ympäristöystävällisempää ja kestävämpää. Jätevoimalan ansiosta 360 000 tonnia vähemmän jätettä päätyy kaatopaikan sijaan hyötykäyttöön.

Erinomainen asiakaspalvelu

Tarjoamme palvelua puhelimitse, chatin välityksellä, sähköpostitse ja voit tulla myös käymään palvelupisteessämme Peltolantiellä. Meillä voit asioida suomen-, englannin-, ja ruotsinkielellä. Puhelinpalvelu sekä chat palvelevat arkisin klo 8-20 ja lauantaisin 10-16.

Tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaat luottavat meihin. Ja me haluamme olla luottamuksena arvoisia. Kotitalousasiakkaamme antoivat meille vuonna 2017 arvosanan 8,6 asteikolla 4–10. Yritysasiakkaat olivat vielä tyytyväisempiä: heidän arvionsa oli 8,7. Lämmön ja verkkopalveluiden asiakkaamme antoivat meille paremmat arvosanat kuin maassa keskimäärin.

KATSO HINNAT JA TILAA

Palvelut ja edut

Tavoitteemme on hymy asiakkaan huulilla. Tutustu meidän palveluihin ja etuihin.

Vertaa sähkön hintaa

Me autamme sinua löytämään juuri omaan kotiisi parhaan diilin.