Seuraa sähkön- ja lämmönkäyttöäsi

Raportointipalvelun kulutustietojen päivittyminen on viivästynyt osalta vantaalaisista pienkohteiden käyttöpaikoista. Kulutustiedot puuttuvat näistä kohteista ke 17.5. lähtien. Pyrimme saamaan raportointipalvelun tiedot ajan tasalle mahdollisimman pian.

 

Ota käyttöösi raportointipalvelu, josta näet havainnollisesti, miten kotisi käyttää sähköä. Voit tarkastella omaa sähkön- ja lämmönkäyttöäsi eri ajanjaksoina vuositasolta tuntitasolle.

Raportointipalvelun käyttäjänä voit tarkastella omien käyttöpaikkojesi kulutuksia, seurata oman kulutuksen kehittymistä sekä suhteuttaa kulutusta muiden vastaavien käyttöpaikkojen kulutukseen.

Rekisteröidy raportointipalveluun ja voita 100 € lahjakortti!

Nyt kannattaa rekisteröityä raportointipalveluumme, sillä arvomme kaikkien 10.5.2017 mennessä rekisteröityneiden kesken 3 kpl S-ryhmän 100 euron lahjakortteja. 

Arvonnan säännöt

Raportointipalvelumme uudistui

Olemme uudistaneet raportointipalveluamme. Uudessa palvelussa kaikki tiedot näytetään yhdellä sivulla, ei enää erillisillä sivuilla. Palvelu toimii myös mobiililaitteilla. Uuteen palveluun pääset kirjautumaan vanhoilla tunnuksillasi.

Uudessa raportointipalvelussa keskitytään sähkön ja kaukolämmön kulutustietojen raportointiin. Oman kulutuksen vertailu muihin samantyyppisiin kuluttajiin onnistuu edelleen, mutta vertailutiedot kerrotaan sanallisesti. Raportointipalvelussa näytetään myös sähkön pientuotannon ja loissähkön tiedot.

Aikasähköasiakkaiden osalta ei kulutusta enää jaotella yö- ja päiväsähköön. Tällä hetkellä asiakkaillamme on erilaisia tuotteita ja aikajaotteluita, joten oikean tiedon näyttäminen asiakaskohtaisesti on haastavaa. Toistaiseksi raportoinnissa näytetään vain kokonaiskulutus.

Palvelun väriteema perustuu sopimukseesi. Teemaväri on sininen, jos sinulla on pelkkä verkkopalvelusopimus. Sähkönmyynnin asiakkaana teemaväri on punainen. Kaukolämmön kulutus näytetään aina vihreänä.

Kaukolämmön osalta normeeraus on tulossa käyttöön vuoden 2016 aikana.

Voit tilata sähkön ja kaukolämmön kulutusraportit sähköpostiisi viikoittain tai kuukausittain. Sähköpostiraportilta näet haluamasi ajanjakson kulutuksen helposti. Viestissä olevan linkin kautta pääset myös kirjautumaan omilla tunnuksillasi raportointipalveluun.

Huomaathan, että raportointipalvelun kulutustietoja ei voi verrata suoraan sähkö- tai kaukolämpölaskujen tietoon. Laskuilta löydät aina tarkat tiedot kulutuksestasi.