Oomi Energia aloittaa 1.4.

Oomi Energia aloittaa 1.4.

Oomi Energia on uusi, 1.4. toimintansa aloittava sähkönmyyntiyhtiö, joka hoitaa jatkossa Vantaan Energian ja kymmenen muun osakasyrityksen sähkönmyynnin.

Oomi Energian ovat perustaneet Lahti Energia, Oulun Seudun Sähkö, Pori Energia, Vantaan Energia sekä Oulun Sähkönmyynti ja sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia.

Tutustu Oomi Energiaan

Olemme uusi sähköyhtiö Oomi Energia. Jos sinua kiinnostavat simppelit sopimukset ja halvat hinnat, olet tullut oikeaan paikkaan.

Oomi pistoke 130x130

Oomi Energian verkkosivut

Oomi Energian verkkosivut löydät osoitteesta www.oomi.fi

Oomi logo 130x130

Palvelut parantuvat, paikallisuus säilyy

Oomin tarjoamia palveluita ovat sähkön vähittäismyynti, aurinkosähköpalvelut, sähköisen liikenteen palvelut sekä muut asiakkaiden arkea helpottavat tuotteet ja palvelut. Asiakkaille muutos tarkoittaa entistäkin parempaa palvelua ja kilpailukykyistä sähkön hintaa.

Asiakkaiden ei tarvitse tehdä toimenpiteitä

Vantaan Energian sähkönmyynnin asiakkaat siirtyvät automaattisesti uuden yhtiön asiakkaiksi. Asiakkaiden ei siis tarvitse tehdä tässä vaiheessa mitään toimenpiteitä. Sähkön myyntisopimukset jatkuvat voimassaolevina uudessa yhtiössä.

Tiedotteemme

Usein kysyttyä uudesta myyntiyhtiöstä

Lahti Energia Oy, Oulun Energia Oy, Oulun Seudun Sähkö, Pori Energia Oy ja Vantaan Energia Oy sekä nykyisen Oulun Sähkönmyynnin osakkaat Tornion Energia Oy, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia Oy, Rantakairan Sähkö Oy ja Tenergia Oy ovat yhdistämässä sähkönmyynti- ja asiakaspalveluliiketoimintonsa.

Haluamme tarjota asiakkaillemme ylivertaisen asiakaskokemuksen sekä kilpailukykyisen hinnan perustamalla uudet sähkön myynti- ja asiakaspalveluyhtiöt. Uusien yhtiöiden on suunniteltu aloittavan toimintansa 1.4.2020.

Uusiin yhtiöihin siirrettäviä palveluja ovat sähkön vähittäismyynti, aurinkosähköpalvelut, sähköisen liikenteen palvelut sekä asiakaspalveluun ja laskutukseen liittyvät palvelut.

Yhdistyminen uudeksi sähkönmyyntiyhtiöksi antaa meille myös erinomaisen mahdollisuuden tuottaa asiakkaidemme toivomia arkea helpottavia uudenlaisia energian kulutukseen liittyviä ympäristöystävällisiä palveluja ja tuotteita kaikkialle Suomeen.

Tavoitteenamme on kasvaa Suomen suurimmaksi toimijaksi omistuspohjaa ja asiakasmäärää kasvattamalla.
Suomessa sähkömarkkinat ovat hajautuneet ja kovasti kilpaillut. Kaikilla kuudella yhteisyritykseen siirtyvällä energiayhtiöllä on pitkä ja vakaa kokemus sekä varma paikallistuntemus Suomen sähkömarkkinoista. Uuden yhtiön myötä olemme aiempaa kilpailukykyisempiä. Tämä varmistaa sen, että pystymme tarjoamaan uusia tuotteita ja palveluita sekä erinomaisen asiakaskokemuksen sekä nykyisille että uusille asiakkaillemme valtakunnallisesti.

Muutos ei vaikuta nykyiseen sopimukseesi. Mikäli olet tehnyt kanssamme määräaikaisen sopimuksen, jatkuu se ennallaan voimassa määräajan loppuun saakka. Mahdollisista muutoksista toistaiseksi voimassaolevaan sopimukseen ilmoitamme kuten tälläkin hetkellä 30 päivää ennen muutoksen voimaantuloa.

Haluamme tarjota asiakkaillemme ylivertaisen asiakaskokemuksen sekä kilpailukykyisen hinnan. Yhdistyminen uudeksi sähkönmyyntiyhtiöksi antaa meille myös erinomaisen mahdollisuuden tuottaa asiakkaiden toivomia uudenlaisia ympäristöystävällisiä palveluja ja tuotteita kaikkialle Suomeen edullisesti. Tavoitteenamme on kasvaa Suomen suurimmaksi toimijaksi omistuspohjaa ja asiakasmäärää kasvattamalla.

Sähkön myyntisopimuksesi säilyy ennallaan entisin ehdoin myös uudessa sähkönmyyntiyhtiössä. Muutos ei vaadi sinulta toimenpiteitä.

Sähkön myyntisopimus säilyy ennallaan entisin sopimusehdoin. Voit kerryttää jatkossakin S-ryhmän Bonusta Vantaan Energian Bonussähkö-sopimuksesta.

Sähkön myyntisopimuksesi säilyy ennallaan entisin ehdoin myös uudessa sähkönmyyntiyhtiössä. Muutos ei vaadi sinulta toimenpiteitä. Tavoitteenamme on pitää hinnat erittäin kilpailukykyisinä.

Sähkön myyntisopimuksesi säilyy ennallaan entisin ehdoin myös uudessa sähkönmyyntiyhtiössä. Muutos ei vaadi sinulta toimenpiteitä. Jätevoimala on jatkossakin Vantaan Energian omistuksessa ja sinne suunnitellaan parhaillaan laajennusta.

Sähkönmyyntiyhtiön asiakkaita palvellaan jatkossa asiakaspalveluyhtiössä, jonne kaikki asiakaspalvelu keskitetään. Resursseja keskittämällä varmistamme parhaan palvelun asiakkaillemme.

Osakkuusyhtiöt jäävät edelleen paikkakunnille, ja suunnittelemme myös paikallista toimintaa samalla, kun sähkönmyyntiyhtiön toimintaa suunnitellaan.

Tulemme toiminnassamme huomioimaan vastuullisuuden kaikki kolme näkökulmaa
• taloudellinen vastuu = kannattavaa liiketoimintaa, joka luo pohjan toiminnan kehittämiselle
• sidosryhmien huomioiminen = sosiaalinen näkökulma, jonka mukaan toimimme asiakkaan näkökulmasta
• ympäristövastuu = puhtaasta luonnosta ja ympäristöstä huolehtiminen

Jatkamme edelleen kaukolämmön tuottamista ja myyntiä, sähköverkkojemme hoitamista ja sähköntuotantoa. Uusien yhtiöiden perustaminen ei vaikuta näihin toimintoihin tai hinnoitteluun.

Sähkön siirtoyhtiöt palvelevat kaikkia sähkönmyyjiä tasavertaisin ehdoin, eli muutoksella ei ole vaikutusta myöskään sähkön siirtohintoihin.

Osakasyhtiöiden nykyinen sähkönmyynnin ja asiakaspalvelun henkilöstö siirtyy yhteisyrityksien palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Järjestely ei aiheuta irtisanomisia. Muutos koskee yhteensä noin 110:tä henkilöä.

Sähkönmyyntiyhtiön aloittaessa se tulee olemaan yksi Suomen suurimmista myyntiyhtiöistä. Sähkönmyyntiyhtiön tavoitteena on kasvaa Suomen suurimmaksi toimijaksi omistuspohjaa ja asiakasmäärää kasvattamalla.

Asiakaspalveluun ja laskutukseen keskittyvästä palveluyhtiöstä muodostuu heti alkuvaiheessa yksi Suomen suurimmista energia- ja infrastruktuuritoimialan palveluntarjoajista, joka tarjoaa asiakaspalveluita myös muille toimijoille.

 

Sähkönmyyntimme ei lopu, vaan siirtyy uudelle sähkönmyyntiyhtiölle, kun yhtiön toiminta käynnistyy ensi keväänä. Jo tehdyt sähkön myyntisopimukset jatkuvat voimassaolevina entisillä ehdoilla uudessa yhtiössä.