Tulevaisuuden energiaosaaja, näytä kyntesi!

Tulevaisuuden energiaosaaja, näytä kyntesi!

Matkallamme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa tarvitsemme tuoreita ajatuksia ja osaamista. Meillä pääset soveltamaan harjoittelu- tai kesätyöjaksollasi koulussa opittua käytäntöön ja kehittämään omaa osaamistasi rohkaisevassa työympäristössä. Saat meiltä kattavan perehdytyksen, kehittymistäsi tukevat sparrauskeskustelut esimiehesi kanssa ja koko työtiimin tuen.

Työpäiviäsi värittävät monipuoliset työtehtävät – meille on tärkeää, että pääset kesätyössäsi oppimaan uutta, ja että me pääsemme oppimaan sinulta. Haluamme, että haastat meitä!

Kanssamme työskentelee vuosittain noin 30-40 kesätyöntekijää. Porukka muodostuu esimerkiksi energiatekniikan, kone- ja metallitekniikan sekä sähköalan opiskelijoista. Palkkaamme kesätyöntekijöitä jokaiseen toimipisteeseemme; Martinlaakson voimalaitokseemme, jätevoimalaamme sekä toimitalollemme. 

Haluamme pitää porukkamme monipuolisena ja rekrytoimme myös opiskelijoita, joilla ei ole aiempaa työkokemusta. Näin tuemme työuraansa aloittavia nuoria. Kehittymään pääset haastavissa työtehtävissä ja saat apua oppimiseen esimieheltäsi ja kollegoiltasi.

Käy lukemassa täältä edellisten kesien kesätyöntekijöidemme kokemuksista Vantaan Energiassa!

Haku kesän 2021 kesätyöpaikkoihimme käynnistyy jälleen tammikuussa 2021!

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, joka haastaa työnantajat tarjoamaan 14–29-vuotiaille nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja. Sitoudumme kampanjan myötä hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen, jotka takaavat hyvän kesätyökokemuksen molemmille osapuolille. Osana kampanjaa osallistumme myös kesäduunitutkimukseen, joka selvittää näiden periaatteiden toteutumista kesätyöpaikoilla.

Vuoden 2020 kesäduunitutkimuksen mukaan kesätyöntekijämme olivat hyvin tyytyväisiä kesätyökokemukseensa ja he antoivat meille kesätyökokemuksesta kokonaisarvosanaksi 3,68/4! Erityisen korkeat arvosanat saimme kesätyöntekijöiltämme kirjallisen työsopimuksen saamisesta (3,96/4), työnhakuvaiheesta (3,77/4) sekä yleisestä tyytyväisyydestä (3,75/4). Saimme kesätyöntekijöiltämme positiivista palautetta myös siitä kuinka heidät otettiin osaksi työyhteisöä ja suurin osa voisikin suositella kesätyöpaikkaansa ystävälleen. 

Katso alla olevalta videolta millaista kesäduuni #energiajengi’ssä voi olla! 🙂