Tulevaisuuden energiaosaaja, näytä kyntesi!

Tulevaisuuden energiaosaaja, näytä kyntesi!

Matkallamme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa tarvitsemme tuoreita ajatuksia ja osaamista. Meillä pääset soveltamaan harjoittelu- tai kesätyöjaksollasi koulussa opittua käytäntöön ja kehittämään omaa osaamistasi rohkaisevassa työympäristössä. Saat meiltä kattavan perehdytyksen, kehittymistäsi tukevat sparrauskeskustelut esimiehesi kanssa ja koko työtiimin tuen.

Työpäiviäsi värittävät monipuoliset työtehtävät – meille on tärkeää, että pääset kesätyössäsi oppimaan uutta, ja että me pääsemme oppimaan sinulta. Haluamme, että haastat meitä!

Kanssamme työskentelee vuosittain noin 40 kesätyöntekijää. Porukka muodostuu esimerkiksi kunnossapidon, sähkö- ja automaatioalan sekä kaupallisen alan opiskelijoista. Palkkaamme kesätyöntekijöitä jokaiseen toimipisteeseemme; Martinlaakson voimalaitokseemme, jätevoimalaamme sekä toimitalollemme. 

Haluamme pitää porukkamme monipuolisena ja rekrytoimme myös opiskelijoita, joilla ei ole aiempaa työkokemusta. Näin tuemme työuraansa aloittavia nuoria. Kehittymään pääset haastavissa työtehtävissä ja saat apua oppimiseen esimieheltäsi ja kollegoiltasi.

Haku kesän 2020 kesätyöpaikkoihimme on päättynyt 16.2.2020. Saimme 25 kesätyöpaikkaamme hienon määrän hakemuksia, yhteensä 955 kpl! Kiitos kaikille hakijoille! Pyrimme viemään kesärekrytoinnit päätökseen maaliskuun aikana ja kontaktoimme kaikki meille hakemuksensa jättäneet.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, joka haastaa työnantajat tarjoamaan 14–29-vuotiaille nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja. Sitoudumme kampanjan myötä hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen, jotka takaavat hyvän kesätyökokemuksen molemmille osapuolille. Osana kampanjaa osallistumme myös kesäduunitutkimukseen, joka selvittää näiden periaatteiden toteutumista kesätyöpaikoilla.

Vuoden 2019 kesäduunitutkimuksen mukaan kesätyöntekijämme olivat hyvin tyytyväisiä kesätyökokemukseensa ja he antoivat meille kokonaisarvosanaksi 3,63/4! Erityisen korkeat arvosanat saimme kesätyöntekijöiltämme yleisestä tyytyväisyydestä, oikeudenmukaisuuden ja tasapuolisuuden toteutumisesta sekä kirjallisen työsopimuksen saamisesta. Saimme kesätyöntekijöiltämme positiivista palautetta hyvästä työympäristöstä ja iloisesta työilmapiiristä sekä mukavista työkavereista. Myös työnhakuvaihe ja siitä viestiminen sosiaalisen median kanavissamme sai kesätyöntekijöiltämme kiitosta. 

Katso alla olevalta videolta millaista kesäduuni #energiajengi’ssä voi olla! 🙂