Tulevaisuuden energiaosaaja, näytä kyntesi!

Matkallamme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa tarvitsemme tuoreita ajatuksia ja osaamista. Meillä pääset soveltamaan harjoittelu- tai kesätyöjaksollasi koulussa opittua käytäntöön ja kehittämään omaa osaamistasi rohkaisevassa työympäristössä. Saat meiltä kattavan perehdytyksen ja työyhteisön tuen.

Työpäiviäsi värittävät monipuoliset työtehtävät – meille on tärkeää, että pääset kesätyössäsi oppimaan uutta, ja että me pääsemme oppimaan sinulta. Haluamme, että haastat meitä!

Kanssamme työskentelee vuosittain noin 40 kesätyöntekijää. Porukka muodostuu esimerkiksi kunnossapidon, sähkö- ja automaatioalan sekä kaupallisen alan opiskelijoista.

Haluamme pitää porukkamme monipuolisena ja rekrytoimme myös opiskelijoita, joilla ei ole aiempaa työkokemusta. Näin tuemme työuraansa aloittavia nuoria. Kehittymään pääset haastavissa työtehtävissä ja saat apua oppimiseen esimieheltäsi ja kollegoiltasi.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, joka haastaa työnantajat tarjoamaan 14–29-vuotiaille nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja. Sitoudumme kampanjan myötä hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen, jotka takaavat hyvän kesätyökokemuksen molemmille osapuolille.