Vantaan Energia työnantajana

Meillä työt tehdään rehdillä meiningillä ja yhdessä. Olemme vakaa ja menestyvä yhtiö, joka huolehtii työntekijöistään. Meille on tärkeää, että meillä viihdytään. Tarjoamme monipuoliset työsuhde-edut sekä tietenkin rutkasti innostavia hommia, joissa pääset myös kehittämään itseäsi. Energiaa tarvitaan aina, joten alamme on tunnetusti pitkäjänteinen työllistäjä.

Tuemme tekijöitämme niin töissä kuin kotonakin. Vakuutamme henkilöstömme sekä työ- että vapaa-ajan tapaturmien varalta ja tarjoamme kattavan työterveyshuollon. Meille on tärkeää, että työntekijämme pystyvät yhdistämään työn ja perhe-elämän mahdollisimman sujuvasti. Töissä meidät pitää virkeänä lounasravintolamme ja töiden jälkeen paikan päältä löytyvät kuntosalit, hieronnat ja harrastekerhot. Vapaa-ajalla työntekijämme voivat käyttää lomamökkejämme Pyhällä ja Heinolassa. Tarjoamme lisäksi myös sähköä henkilökuntahintaan.

Toivottavasti innostuit! Vuosittain meillä avautuu kymmenkunta vakituista tehtävää aina tuotannosta hallintoon. Ilmoitamme pesteistä usein eri kanavissa, mutta varmin tapa on piipahtaa silloin tällöin nettisivuillamme.

HR-01_6503HR-03_6505HR-04_6506HR-05_6507