Opiskelijoille

Kesätöihin

Kanssamme työskentelee vuosittain noin 40 kesätyöntekijää, jotka ovat ensisijaisesti energia- ja kaupallisen alan opiskelijoita. Valitsemme monipuolisen tekijäjoukon ja rekrytoimme myös opiskelijoita, joilla ei ole aiempaa työkokemusta. Näin haluamme tukea työuraansa aloittavia nuoria. Työjaksot ovat erimittaisia sijoittuen touko-syyskuun välille ja niiden aloitus- ja päättymisajankohdat ovat usein sovittavissa. 

Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, joka haastaa työnantajat tarjoamaan 14–29-vuotiaille nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja. Sitoudumme kampanjan myötä hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen, jotka takaavat hyvän kesätyökokemuksen niin työntekijälle kuin työnantajallekin. Periaatteet ovat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus.

Haku kesän 2019 kesätyöpaikkoihimme alkoi 7.1.2019 ja päättyy 24.2.2019. Päätökset kesätyöntekijöistä pyrimme tekemään maaliskuun 2019 loppuun mennessä.

Tälle kesälle meillä on yhteensä 32 kesätyöpaikkaa ja alla näet kaikki paikkamme. Voit hakea paikkaa klikkaamalla hakuilmoitukseen ja täyttämällä sähköisen hakulomakkeen. Muistathan jättää videotervehdyksesi tai vastaukset videohaastattelukysymyksiin, mikäli niitä pyydetään hakuilmoituksessa.

Jos sinulla on yleisesti hakemiseen liittyviä kysymyksiä, olethan yhteydessä viestinta(at)vantaanenergia.fi. Seuraathan meitä myös Facebookissa Kesätyö Vantaan Energialla -ryhmässä. Viestimme ryhmässä aktiivisesti kesätyörekrystämme.

Osallistumme 24.1.2019 Contact Forum -messuille Messukeskuksessa; tule paikan päälle tapaamaan meitä ja juttelemaan kesätyö- ja harjoittelumahdollisuuksistamme!

Takaamme hauskaa työtä hyvässä porukassa!

Kesätyöpaikat 2019

Harjoitteluun

Kymmenet harjoittelijat tuovat meille uutta virtaa vuosittain. He ovat enimmäkseen ammattikouluista, mutta myös ammattikorkea- ja korkeakouluista. Hyvin mennyt kesätyöjakso on oiva ponnahduslauta harjoittelupaikkaan ja löytyypä vakituisten työntekijöidemmekin joukosta monta harjoittelun kautta uransa aloittanutta. Kysy myös mahdollisuutta tehdä opintojesi lopputyö meille!

Harjoitteluun liittyvät yhteydenotot viestinta(at)vantaanenergia.fi.