Laskutustiedot

Vantaan Energia Oy 

Verkkolaskuosoite (OVT-tunnus): 003701244613
Välittäjä: Ropo Capital
Välittäjän tunnus: 003714377140

Muuta huomioitavaa laskutuksen yhteydessä

Laskussa tulee olla näkyvissä tavaran tai palvelun toimitusosoite, tilaajan nimi sekä tilaajan mainitsema tilausnumero. Pyydämme ilmoittamaan maksuyhteystiedoissa pankkitilin IBAN -muodossa ja BIC -koodin.

Rakentamispalveluiden laskutuksessa pyydämme huomioimaan, että Vantaan Energia Oy ja Vantaan Energia Sähköverkot Oy harjoittavat AVL 8 c §:ssä tarkoitettua rakentamispalveluiden myyntiä muutoin kuin satunnaisesti. Rakentamispalveluiden laskutuksessa tulee soveltaa rakennusalan käännettyä arvonlisäverovelvollisuutta. Laskun tulee tällöin olla veroton. Laskulla tulee olla yleisten laskumerkintöjen lisäksi ostajan y-tunnus ja tieto siitä, että ostaja on verovelvollinen.

Paperilaskun lähettäminen

Mikäli verkkolaskujen toimittaminen ei ole mahdollista, tulee laskut osoittaa laskutettavalle yhtiölle ja lähettää alla olevaan palveluntuottajan osoitteeseen skannattavaksi seuraavilla osoitteilla:

Vantaan Energia Oy
PL 8354
02066 DOCUSCAN

Nämä osoitteet koskevat vain meille lähetettäviä ostolaskuja. Muu posti (esim. mainoskirjeet, rahtikirjat) kulkee edelleen entisellä osoitteella.