Siirry sisältöön

Tule vierailulle jätevoimalaan

Tutustumiskierros kestää 1,5 – 2 tuntia. Opastus perehdyttää jätteiden lajitteluun, kierrätykseen ja  energiahyötykäyttöön sekä jätevoimalan tekniikkaan. Kokonaisuus käydään läpi kuvin ja sanoin, pelin, pienoismallin ja ainutlaatuisen äänimaailman avulla sekä kiertokäynnillä voimalaan.

Huom! Liikuntarajoitteiset, kuten esimerkiksi pyörätuolilla ja rollaattorilla liikkuvat henkilöt voivat osallistua vain esittelytilan vierailuun. Osallistuminen voimalaitoksen puoleiseen kierrokseen ei valitettavasti ole turvallisuussyistä mahdollista.

Ryhmät
Varaa ryhmällesi sopiva vierailuaika alla olevasta kalenterista. Ilmoita yhteystietosi, ryhmän nimi ja osallistujamäärä. Ryhmän minimikoko on 10 ja maksimikoko on 45 henkilöä. Vierailulle osallistumisen ikäraja on 10-vuotta.

Lähetä vierailun osanottajalista viimeistään 3 arkipäivää ennen vierailua osoitteeseen vierailut@vantaanenergia.fi 

Ryhmien klo 9 ja 12 alkaviin esittelykierroksiin voi sisällyttää omakustanteisen kahvitarjoilun. Tilaa tarjoilut viimeistään viikkoa ennen vierailua. Tarjoilutilaukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen kahvitilaukset@vantaanenergia.fi.

Yksityishenkilöt
Kaikille avoimet opastukset ovat joka kuukauden ensimmäisenä lauantaina klo 13-15. Vierailu toteutuu, kun ryhmään ilmoittautuu vähintään 10 henkilöä.

Tietoa jätevoimalalle saapumisesta

Varaa vierailusi