Olen muuttamassa. Miten hoidan kaikkein helpoimmin sähköasiat kuntoon?

Vantaan Energia verkkosivuprojekti kuvat high res 31 6445

Muutat sitten Vantaalle tai muualle Suomeen, riittää, että otat meihin yhteyttä puhelimitse tai teet muuttoilmoituksen netissä. Hoidamme puolestasi kaikki asiat kerralla kuntoon: teemme sopimuksen uuteen kotiisi sovittuna päivänä, hoidamme sähkönsiirtoasiat ja irtisanomme vanhan sopimuksen. Muuttoilmoituksen tekeminen netissä on hyvin helppoa ja vie aikaa vain pari minuuttia. On hyvä muistaa, että Vantaalta pois muuttaessasi sinun ei siis tarvitse vaihtaa sähköyhtiötä, vaan saat meiltä sähköt minne päin Suomea vain. Tällöin saat erilliset laskut myynnin ja siirron osuuksista.

Milloin muuttoilmoitus pitäisi tehdä?

Suosittelemme olemaan liikkeellä hyvissä ajoin, mieluiten pari viikkoa ennen muuttoa. Tarvittaessa ilmoituksen voi tehdä myöhemminkin. Vielä kaksi arkipäivää ennen muuttoa voit tehdä ilmoituksen netissä. Sen jälkeen asia hoidetaan puhelimitse asiakaspalvelumme kautta. Huomioithan, että jos olet liikkeellä vasta muuttopäivänä, paikallinen verkkoyhtiö saattaa veloittaa pikakytkennästä erillisen maksun.

Teen remonttia uudessa kodissa. Voiko minulla olla sopimus voimassa kahdessa eri paikassa samaan aikaan?

Voit tehdä uuteen kotiin sopimukset siitä päivästä alkaen kuin haluat ja irtisanot vanhan sopimuksen silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. 

Mihin vuorokauden aikaan saan sähköt päälle uuden sopimuksen myötä? 

Sähkön kytkentäaika riippuu aina paikallisesta sähköverkkoyhtiöstä. Vantaan Energia Sähköverkot tekee kytkentöjä asiakkaan tilauksen mukaan, yleensä arkisin klo 8.30–16.