Tervetuloa Oomiin

tuomas oksanen3

Huhtikuun alussa sähkönmyynti Vantaalla muuttuu. Vantaan Energia Oy yhdistää myyntitoimintonsa kymmenen muun suomalaisen sähköyhtiön kanssa. Näin syntyy Suomen kolmanneksi suurin sähkönmyyjä Oomi.

Oomin palvelutarjonta kattaa koko maan. Isona yhtiönä se kykenee panostamaan enemmän kehitystyöhön ja asiakastyytyväisyyteen sekä hinnoittelemaan palvelunsa kilpailukykyisesti asiakkailleen. Tuotevalikoima on jo lähtötilanteessa laaja.

Vaikka toimimme valtakunnallisesti, olemme edelleen vahvasti paikallinen sähkönmyyjä. Vantaalla säilyvät samat tutut yhteyshenkilöt sekä paikallistuntemus, ja tulemme olemaan läsnä vantaalaisten arjessa kuten Vantaan Energian aikana. Kaikki sähkönmyynnin parissa työskennelleet vantaanenergialaiset jatkavat töitä Oomissa.

Olemme kiinnostavassa tilanteessa, jossa voimme yhdistää Oomin osakkuusyhtiöiden tekemää palvelukehitystä ja erityisosaamista kaikkia hyödyttävällä tavalla. Ennen kaikkea tilanteesta hyötyy asiakas. Energiayhtiöitä on Suomessa satoja. Ala on valtavan murroksen äärellä, ja energiayhtiöiden yhdistymisiä tullaan näkemään 2020-luvulla enemmänkin. Se on edellytys yhtiöiden kilpailukyvyn säilyttämiselle ja asiakkaiden paremmalle palvelulle.

Vantaan Energian sähkönmyynnin asiakkaat siirtyvät automaattisesti Oomin asiakkaiksi. Muutos ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä. Oomi aloittaa toimintansa 1.4.2020 ja näkyy tästä eteenpäin rinnakkain Vantaan Energian kanssa.

Haluamme tarjota kotitalous- ja yritysasiakkaille mahdollisimman edullista sähköä ja erityisen hyvää asiakaspalvelua. Tarjolla on siis jotakin entistä parempaa, ja olemme iloisia päästessämme esittelemään Oomin asiakkaillemme. Tervetuloa tutustumaan!

Tuomas Oksanen
toimitusjohtaja,
Oomi Energia