Bonussähköä koko Suomeen

ilkka3

Lompakostani löytyy vihreä etukortti, jota vilautan asioidessani lähi-Prismassa. Keskitän ostokseni mieluusti ja ilahdun joka kuukausi yhtä paljon saamastani ostohyvityksestä.

Ahkerana Bonusten keräilijänä olen mielissäni siitä, että Vantaan Energia ja SOK ovat sopineet Bonussähkön maanlaajuisesta markkinoinnista ja myynnistä. Nimensä mukaisesti Bonussähköstä saa Bonusta S-Etukortilla.

Vantaan Energialla on ollut jo pitkään sopimus Bonussähkön myynnistä lähiosuuskauppojen HOK-Elannon, Varuboden-Oslan ja Suur-Seudun Osuuskaupan kanssa, mutta nyt laajennamme toimintaamme koko Suomeen.

Sähkölaskun energianmyyntiosuus saattaa olla juuri se palanen, joka nostaa bonushyvityksen seuraavalle tasolle ja kasvattaa kuukausittaista ostohyvitystä jopa viiteen prosenttiin. Silloin ruokakassinkin hinta laskee jopa puoli prosenttia.

Olemme sitoutuneet pitämään Bonussähkön perushinnan matalana. Kun tämän päälle lisätään bonushyvitys, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme jatkuvasti kilpailukykyisen sähkötuotteen.

Hyviä bonusostoksia ja mukavaa kevättalvea!
Ilkka Reko
myyntijohtaja,
Vantaan Energia Oy