Sähkönsiirtohinnat nousevat

sahkonsiirtohinnat

Sähkönsiirtohinnat muuttuvat 1.4.2017. Hinnanmuutokset vaikuttavat Vantaalla asuvien sähkölaskuihin.

Sähkösopimuksen voi tehdä minkä tahansa energiayhtiön kanssa, mutta fyysisen sähköverkon omistaa aina verkkoyhtiö, joka vastaa alueen sähkönsiirrosta. Sähkönsiirtoyhtiötä ei voi siis itse valita, vaan se määräytyy asuinpaikan mukaan.

Vantaan Energia Sähköverkkojen alueella sähkönsiirtohinnat muuttuvat 1.4.2017. Hinnat nousevat, jotta voimme tarjota luotettavaa sähkönjakelua kustannusten noususta huolimatta. Teemme jatkuvasti investointeja kasvavan kaupungin sähkönjakelun tarpeisiin ja olemassa olevan sähköverkon uudistamiseen. Muutosten jälkeenkin olemme edullisimpien sähköverkkoyhtiöiden joukossa.

Voimassa oleva sähkövero lisätään verkkopalvelunsähkön siirtohintaan.Hinnanmuutokset perustuvat verkkopalveluehtojen kohtaan 13.2 ja sähköntoimitusehtojen kohtaan 13.3. Asiakas voi valita verkkopalvelutuotteista itselleen sopivimman. Verkkopalvelutuote on aina käyttöpaikkakohtainen (mittauspistekohtainen). Yleis-, aika- ja kausisiirto on pienjänniteverkon asiakkaille, joiden pääsulake on enintään 3 x 100 A.

Lue lisää hinnanmuutoksista www.vantaanenergiasahkoverkot.fi/hinnanmuutos.