Lämpö 2050 – Ratkaisupaja jätevoimalassa

Lämpö 2050 – Ratkaisupaja jätevoimalassa

Millä pääkaupunkiseutu lämpenee 2050-luvulla?

Kerää tiimi ja tule mukaan kehittämään lämmöntuotannon parasta palettia tulevaisuuden metropolillemme. Tapahtuma järjestetään 8.–9.2.2019 Vantaan Energian jätevoimalassa.

Mikä?

Vantaan Energia järjestää ratkaisupajan energia-alan tulevaisuuden osaajille ja innovaattoreille.

Ratkaisupajan tavoitteena on löytää kestäviä, päästöttömiä ja liiketoiminnallisesti fiksuja ratkaisuja tulevaisuuden lämmöntuotantoon pääkaupunkiseudulla. Ideoita haastamaan ja kehittämään saapuvat energia-alan ammattilaiset. Tapahtuman päätteeksi tiimit esittelevät ideansa Vantaan Energian kokoamalle raadille.

Kilpailun voittajatiimille on luvassa rahapalkinto ideansa jatkojalostamiseen. Parhaassa tapauksessa Vantaan Energia sitoutuu jatkokehittämään voittajatiimin ideaa eteenpäin.

Kenelle?

Haemme mukaan tulevaisuuden lämmöntuotannosta kiinnostuneita startuppeja, korkeakouluopiskelijoita ja muita energia-alan innovaattoreita. Voit osallistua ratkaisupajaan jo olemassa olevalla idealla ja porukalla tai koota mukaan noin viiden hengen tiimin. Valitsemme kymmenen tiimiä mukaan ratkaisupajaan.

Miksi?

Ilmastonmuutoksen hillintä on yksi suurimpia huolenaiheita jatkuvasti kasvavalla pääkaupunkiseudulla. Tämä asettaa haasteita erityisesti metropolialueen lämmöntuotannon kestävyydelle ja kattavuudelle.

Vantaan Energia on sitoutunut ilmastonmuutoksen torjuntaan lisäämällä uusiutuvien energialähteiden osuutta tuotannossaan ja luopumalla kivihiilestä kokonaan 2020-luvulla.

Miten lämmöntuotantoa voidaan kehittää sen jälkeen vielä vuosikymmeniksi eteenpäin? Miltä Vantaan Energian lämpöpaletti näyttää 2050-luvulla?

Osallistu ja ole mukana vaikuttamassa Vantaan Energian tulevaisuuden ratkaisuihin! Ilmoittadu rohkeasti mukaan alla olevan linkin kautta.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.