Fiksuin taloyhtiö -kilpailun säännöt

Kilpailun järjestäjä

Vantaan Energia Oy / Kaukolämpöpalvelut, Heidehofintie 2, 01300 Vantaa, y-tunnus 0124461-3

Kilpailuaika

Kilpailu on voimassa 1.4.–31.5.2017. Voittaja julkistetaan kesäkuussa.

Kilpailun tarkoitus

Kilpailun tarkoitus on kiinnittää taloyhtiöiden huomio energia-asioihin, esimerkiksi lämmitysjärjestelmän ylläpitoon ja suunnitelmalliseen johtamiseen sekä energiansäästöön.

Osallistujat

Kilpailuun voivat osallistua vantaalaiset taloyhtiöt, yksi hakemus / taloyhtiö. Hakemuksen voi jättää taloyhtiön hallituksen jäsen/jäsenet tai isännöitsijä. Mikäli taloyhtiö osallistuu useammalla hakemuksella, huomioidaan kilpailussa viimeksi tullein hakemus. 

Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja kilpailun järjestäjän päätöksiä.

Kilpailuun eivät voi osallistua henkilöt, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.

Voittajan valinta

Kilpailun voittajan valitsee Vantaan Energian asiantuntijoista ja sen kumppaneista koostuva raati kesäkuussa. Raati kiinnittää arvioinnissa huomiota muun muassa siihen, miten aktiivisesti ja pitkäjänteisesti energia-asioita on johdettu ja miten lämmitysjärjestelmästä on pidetty huolta. Lisäksi arvostamme asukkaiden aktiivisuutta ja kekseliäisyyttä energiansäästössä: minkälaisia ideoita taloyhtiössä on keksitty energiankulutuksen hillitsemiseen ja miten se on vaikuttanut energiankulutukseen

Voitosta ilmoitetaan hakemuksessa mainitulle yhteyshenkilölle.

Kilpailun voittajan yhteyshenkilö sitoutuu olemaan käytettävissä lyhyeen haastatteluun ja kuvaukseen. Kilpailun osanottajat myöntävät järjestäjälle oikeuden käyttää kilpailun voittajan nimeä, haastatteluja ja kuvia eri viestintäkanavissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Kilpailun osanottajat myöntävät myös Vantaan Energialle oikeuden käyttää hakemuksissa esitettyjä ideoita markkinoinnissa ja viestinnässä.

Kilpailun palkinto

Kilpailun palkintona voittaja-taloyhtiö saa joulukuussa 2017 kuluttamansa kaukolämmön ilmaiseksi. Palkinto koskee sekä perus- että energiamaksua ja summa vähennetään tammikuussa 2018 laskulta. Keskimäärin vantaalaisessa taloyhtiössä tämä kustannus on noin 3000 euroa. Palkintoa ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi.

Sääntöjen muuttaminen

Vantaan Energia pidättää oikeuden näiden sääntöjen muuttamiseen.