Kopotikop - osallistu arvontaan ja voita liput Kuninkuusraveihin

Ovatko hevoset ja ravit lähellä sydäntäsi? Vai etkö ole koskaan ennen käynyt raveissa? Osallistu nyt arvontaan ja kerro miksi sinun pitäisi voittaa liput Vermon Kuninkuusravehin.

Kuninkuusravit saapuvat pääkaupunkiseudulle 25 vuoden tauon jälkeen. Tapahtuma on osa Suomi 100 -juhlavuotta ja samalla juhlistetaan 110-vuotiasta suomenhevosta.

Arvomme kaikkien osallistujien ja sähköisen markkinointiluvan antaneiden kesken yhteensä 25 lippupakettia lauantaille 5.8. ja sunnuntaille 6.8. Lippupaketti sisältää 2 pääsylippua tapahtumaan.

Kilpailu on päättynyt ja arvonta suoritettu

Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille! Kilpailuun osallistujat hakivat uusia kokemuksia ja kehuivat Kunkkareiden tunnelmaa. Moni osallistuja ei ollut koskaan vielä käynyt raveissa. Arvonta on nyt suoritettu ja voittajille ilmoitettu voitosta. Onnittelut kaikille voittajille ja ikimuistoista ravitapahtumaa!

 

Kilpailun säännöt

Kilpailun järjestäjä

Vantaan Energia Oy, Heidehofintie 2, Vantaa, y-tunnus 0124461-3

Kilpailuaika

Kilpailu on voimassa 7.6.–18.6.2017 Vantaan Energian kotisivuilla www.vantaanenergia.fi/kuninkuusravit.

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuvat kaikki kilpailulomakkeen täyttäneet henkilöt, jotka ovat täyttäneet ja lähettäneet lomakkeen viimeistään 18.6.2017 Vantaan Energian kotisivuilla www.vantaanenergia.fi/kuninkuusravit sekä antaneet sähköisen markkinointiluvan. Arvontoihin osallistuminen edellyttää 18 vuoden ikää. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy arvonnan säännöt. Sama henkilö voi osallistua arvontaan ainoastaan kerran, riippumatta täytettyjen ja lähetettyjen lomakkeiden määrästä. Arvontaan eivät voi osallistua henkilöt, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

Arvonnan suorittaminen ja voittajien julkaiseminen

Arvonta suoritetaan viikolla 25. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvonnan voittajien nimet voidaan julkaista Vantaan Energian medioissa ja sosiaalisessa mediassa.

Arvonnan palkinnot

Arvonnan palkintoina on 25 kpl lippupakettia Kuninkuusraveihin Vermoon. Lippupaketti sisältää 2 päivälippua tapahtumaan. Palkintoa ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi. Vantaan Energia Oy vastaa arpajaisverosta.

Tietojenkäsittely

Arvontaan osallistuttaessa annetut tiedot tallennetaan Vantaan Energian asiakasrekisteriin. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.