Kuvakilpailun säännöt

1 KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ

Vantaan Energia Oy
Y-tunnus: 0124461-3
Osoite: Peltolantie 27, 01300 Vantaa

2 KILPAILUN TARKOITUS

Kilpailussa kerätään kuvia suomalaisesta luonnosta Vantaan Energian vuoden 2017 vuosikalenteriin. Kuvia kerätään yhteensä korkeintaan 13 kappaletta: yksi kuva kanteen ja yksi kuva jokaiselle kuukaudelle. Tavoitteena on löytää erilaisia kuvia, jotka osoittavat suomalaisen luonnon moninaisuuden. Voittajakuvia valittaessa kiinnitetään huomiota siihen, että kuvista muodostuu vaihteleva kokonaisuus erityyppisiä kuvia. Kilpailuun osallistuessa kuva täytyy ilmoittaa yhteen neljästä kategoriasta, jotka ovat: 1) Kasvun ihme, 2) Mielen maisema, 3) Kutkuttava yksityiskohta ja 4) Eläimellistä menoa. Jokainen voittaja saa kuvastaan palkkioksi 200 euroa ja kaikki kuvia toimittaneet osallistuvat 500 euron lahjakortin arvontaan.

3 OSALLISTUJAT

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat ihmiset.

4 KUVIEN TOIMITTAMINEN

Kilpailuun voi osallistua 1.4.–31.8.2016 välisenä aikana lähettämällä kuvan (muodossa jpeg tai png) osoitteessa www.vantaanenergia.fi/yhdessatehty. Jotta kuvanlaatu olisi tarpeeksi hyvä, kuvan koon tulee olla vähintään 3200 x 2610 pikseliä. Kilpailuun voi osallistua niin monella kuvalla kuin haluaa. Kaikki sääntöjen mukaan ja ajoissa lähetetyt kuvat osallistuvat kilpailuun. Kuvaajan tulee samalla ilmoittaa nimensä, osoitteensa, puhelinnumeronsa ja sähköpostiosoitteensa.

5 KUVIEN KÄYTTÖOIKEUS

Kilpailuun voi osallistua itse ottamalla kuvalla, joihin kuvaajalla on täydet oikeudet ja kuvaajan vastuu. Kuvaaja vastaa siitä, että hänellä on oikeus julkaista kuva ja että kuva ei loukkaa Suomen lakeja ja muiden oikeuksia. Kuva voi olla myös vanha eikä vain tätä kalenteria varten otettu.

Osallistumalla valokuvakilpailuun osallistuja luovuttaa järjestäjälle oikeuden käyttää kilpailuun ladattua kuvaa vuosikalenterissa ja viestinnässä, kuten sosiaalisen median kanavissa ja asiakaslehdessä. Voittajakuvan täydet julkaisuoikeudet järjestäjä ostaa 200 eurolla. Järjestäjä saa muokata kuvaa tai sen rajausta.

6 VOITTAJIEN VALINTA JA PALKINNOT

Järjestäjän päättämä raati valitsee kilpailuun lähetettyjen kuvien joukosta voittajat syyskuun aikana. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajakuvien kuvaajille maksetaan 200 euron palkkio/kuva, joka on verotettavaa ansiotuloa. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Rajala Pro Shop -liikkeisiin 500 euron lahjakortti, mikä on voittajalle verovapaa palkinto.  

7 KUVAAJAN HAASTATTELU

Voittajakuvien valokuvaajat sitoutuvat olemaan käytettävissä lyhyeen haastatteluun. Kilpailun osanottajat myöntävät järjestäjälle oikeuden käyttää kilpailun voittajien nimiä ja haastatteluja eri viestintäkanavissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

8 SÄÄNNÖT KOSKEVAT KAIKKIA OSALLISTUJIA

Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja kilpailun järjestäjän päätöksiä. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. 

Lahjakortin arvontaan eivät voi osallistua henkilöt, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

KYSYMYKSET JA LISÄTIETOJA

Minna Korhonen, markkinointisuunnittelija
09 829 0459
minna.korhonen(at)vantaanenergia.fi