Tule tekemään yhdessä vuosikalenteriamme

Olemme vantaalaisten ja helsinkiläisten omistama kaupunkienergiayhtiö, joka uskoo joukkovoimaan. Nyt kutsumme sinut, ja kaikki muutkin ystävämme, tekemään yhdessä vuoden 2017 vuosikalenterimme.

Etsimme tunnelmallisia valokuvia suomalaisesta luonnosta. Oletko taltioinut erityisen hetken? Jaa se kanssamme! Keräämme yhteensä 13 kuvaa satojen tuhansien silmäparien katseltavaksi seinille ympäri maan.

Kaikki voivat osallistua – saahan Vantaan Energialtakin sähköä koko Suomeen.

Tutustu alta neljään kategoriaan ja lähetä kuvasi meille viimeistään 31. elokuuta. Valitsemme upeimmat kuvat kalenteriin ja maksamme valituista 200 euron palkkion. Kaikkien kuvia lähettäneiden kesken arvotaan myös 500 euron lahjakortin Rajala Pro Shopiin.

Tehdään yhdessä paras kalenteri ikinä!

Neljä teemaa

Kasvun ihme

Luonto elää jatkuvasti. Vaikkapa kukkien väriloisto, koivujen keväiset hiirenkorvat tai metsien sammalmättäät ovat oivia kuvauskohteita tähän kategoriaan.

Mielen maisema

Oletko taltioinut upean sinisen hetken tai myrskyisän meren? Maisemakuvissa luonnon voima ja upeus tulevat erityisellä tavalla esiin.

Kutkuttava yksityiskohta

Läheltä luonnon näkee aivan uudella tavalla. Jos olet taltioinut yksityiskohdan, joka taltioi luonnon ihmeellisyyden, tämä kategoria on sinun.

Eläimellistä menoa

Suomalaisesta luonnosta löytyy jos jonkinmoista asujaa, niin suuria kuin pieniä. Tässä kategoriassa etsimme hauskoja, voimakkaita tai hellyyttäviä eläinkuvia.

Osallistu kilpailuun

Lähetä kuvasi alla olevalla lomakkella (1 kuva/lomake). Huomioithan kuvan osalta, että sen tulee olla jpeg-, jpg- tai png-muodossa ja kooltaan vähintään 3200 x 2610 pikseliä. Esimerkiksi kännykkäkamerat, joissa on vähintään 8 megapikselin kamera, soveltuvat kilpailukuvien ottamiseen, jos kuvia ei rajata.

Kilpailun säännöt

Tutustu tarkemmin kilpailun sääntöihin