Helpota asiointia, vähennä roskaa ja voita

Voisiko uudenvuodenlupauksesi olla vaikkapa paperiroskan vähentäminen? Sen voi aloittaa helposti siirtymällä paperilaskuista e-laskuun. E-lasku on vaivaton ja ympäristöystävällinen tapa vastaanottaa ja maksaa kaukolämpö- ja sähkölaskut. E-lasku toimitetaan suoraan verkkopankkiisi.

Me Vantaan Energialla haluamme kannustaa asiakkaitamme helpompaan asiointiin ja roskattomampaan uuteen vuoteen. Siispä arvomme kaikkien 31.1.2018 mennessä kanssamme e-laskusopimuksen tehneiden asiakkaiden kesken S-ryhmän 500 euron lahjakortin. Kilpailuun voivat osallistua Vantaan Energia Oy:n ja Vantaan Energia Sähköverkot Oy:n sähkö- ja kaukolämpöasiakkaat. Arvonta suoritetaan viikolla 6.

E-laskusopimuksen voit tehdä omassa verkkopankissasi.

 

Arvonnan säännöt

Kilpailun järjestää Vantaan Energia Oy (0124461-3), kotipaikka Vantaa. Kilpailu on voimassa 1.11.2017–31.1.2018. Arvonta suoritetaan viikolla 6. Palkintoa ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi. Vantaan Energia Oy vastaa arpajaisverosta. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvonnan voittajan nimi voidaan julkaista Vantaan Energia -konsernin medioissa ja sosiaalisessa mediassa. Vantaan Energia -konsernin henkilöstö ja samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet eivät voi osallistua arvontaan.