Siirry sisältöön

Haussa tuotepäällikkö innovoimaan tulevaisuuden energiapalveluita!

VE tyonantajamielikuva toimisto high res 9

Haemme Tikkurilaan energiapalveluliiketoimintaamme tuotepäällikköä, vastaamaan Vantaan Energian tuote- ja palveluportfolion kehittämisestä ja kaupallistamisesta. Toimit yhdessä myyntitiimin sekä yhteistyökumppaneiden kanssa kehittäen nykyisiä ja uusia tuotteita sekä palveluita perustuen asiakaspalautteeseen ja liiketoimintamittareihin. Nykyinen palveluportfoliomme koostuu mm. energiatehokkuuden parantamisen palveluista sekä energiaratkaisujen tarjoamisesta elinkaarimallilla, mutta uusia tuotteita haluamme innovoida myös muihin erilaisiin asiakastarpeisiin. Tehtävässä vastaat myös tuote- ja palveluportfolion hinnoittelun kehittämisestä, kannattavuuden analysoimisesta sekä tuotekehitysprosessin parantamisesta.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Nykyaikainen vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

  • Pääset monipuoliseen ja uuteen tehtävään kehittyvässä liiketoiminnassa ja kanssamme olet helpottamassa asiakkaidemme arkea tulevaisuuden energiapalveluilla.
  • Saat työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti kantaen vastuun omasta työpanoksestasi ja menestyksestäsi.
  • Pääset osaksi osaavaa ja kannustavaa työporukkaamme.
  • Olemme jälleen ottaneet harppauksen ilmastotavoitteissamme ja luovumme fossiilisista polttoaineista jo vuonna 2026 ja tavoitteemme on olla hiilineutraali vuonna 2030. Meillä pääset mukaan eturivin työhön ja ainutlaatuisiin projekteihin ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista uudistushenkinen kehittäminen ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (AMK/yliopisto).
  • Olet esimerkiksi toiminut aiemmin kaupallisissa, myynnin tai liiketoiminnan kehittämisen tehtävissä ja sinulla on osaamista ketterän kehittämisen menetelmistä ja työkaluista.
  • Eduksesi katsomme työkokemuksen tuote- ja palvelukehityksestä sekä tietoteknisistä projekteista.
  • Pidät työskentelystä eri sidosryhmien kanssa ja omaat sujuvat vuorovaikutus- ja viestintätaidot.
  • Et pelkää tarttua toimeen. Viet asioita eteenpäin itsenäisesti ja huolehdit ne laadukkaasti maaliin.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa tehtävästä antaa sinulle kehityspäällikkö Petri Penttinen, puh. 040 703 8495 maanantaina 27.9. klo 9.00–10.30 ja keskiviikkona 29.9. klo 14.00–16.00 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@vantaanenergia.fi.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivullamme 29.9.2021 mennessä. Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.