Siirry sisältöön

Haemme kunnossapitäjää Martinlaakson voimalaitoksen polttoainekentälle!

Polttoainekentt%C3%A4 2

Olemme yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä ja teemme aktiivisesti työtä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Muutimme Martinlaakson voimalaitoksen entisen maakaasu- ja öljykäyttöisen voimalaitososan biovoimalaksi vuoden 2019 alussa. Biovoimalassa käytetään polttoaineena pääasiassa kestävää biomassaa eli puuhaketta. Biovoimalan myötä olemme vähentäneet energiantuotannossamme huomattavasti hiilidioksidipäästöjämme sekä fossiilisten polttoaineiden käyttöä.

Haemme nyt Martinlaakson voimalaitokseen polttoainekentän kunnossapitäjää mekaanisen kunnossapidon tiimin vastaamaan polttoainekentän kunnossapidosta ja polttoaineen häiriöttömästä siirrosta voimalaitokselle. Polttoainekentällä sijaitsee bio- ja hiilikattilan polttoaineen siirto- ja käsittelylaitteet. Tehtävääsi kuuluu vikakorjauksia ja ennakkohuoltoa, perusparannustöitä sekä varaosien huoltoa korjaamolla. Hoidat polttoainekentän puhtaanapitoa ja kiinteistöhuoltoon liittyviä töitä. Lisäksi otat polttoainenäytteitä ja järjestelet polttoainekuljetuksia.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Nykyaikainen vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

• Martinlaakson voimalaitosprosessi sisältää monia erilaisia kokonaisuuksia, joten työsi on monipuolista ja vaihtelevaa.
• Saat työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti kantaen vastuun omasta työpanoksestasi.
• Pääset osaksi mukavaa työporukkaa, jossa tukenasi on aina tiimiin muut ammattilaiset.
• Tehtävä on uusi, joten Sinulla on lupa ja mahdollisuudet kehittää omaa työtäsi.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista uudistushenkinen kehittäminen ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

• Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen, esimerkiksi kunnossapitoasentajan tai levyseppähitsaajan koulutus.
• Sinulla on jo jonkin verran kokemusta teollisuuden kunnossapitotöistä ja katsomme eduksesi aiemman kokemuksen polttoaineen käsittelylaitteiden huoltotöistä.
• Hyödynnät sujuvasti kunnossapitojärjestelmää osana työtäsi.
• Sinulla on oma-aloitteinen ja positiivinen asenne työhösi.
• Teet sujuvasti yhteistyötä eri tehtävissä toimivien työkavereidesi ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana?
Lisätietoa tehtävästä antaa sinulle kunnossapitomestari Tuomo Manninen sähköpostitse tuomo.manninen@vantaanenergia.fi.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin sekä turvallisuusselvityksen.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivullamme. Hakuaika tehtävään päättyy 30.6.2019 ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.