Siirry sisältöön

Haussa käyttöinsinööri Suomen suurimmalle jätevoimalalle!

VE Tyonantajamielikuva asentajat high res 21

Suomen suurin jätevoimala Itä-Vantaalla laajenee uudella jätelinjalla ja käytössä olevat kaksi jätelinjaa vaativat aktiivista käytönohjausta ja jatkuvaa kehitystä. Haemme nyt mielenkiintoiseen ja tuotantomme kannalta avaintehtävään käyttöinsinööriä, jonka vastuulla on jätevoimalan käyttö, käytönvalvonta- ja muut viranomaisvastuut sekä laitoksen tuotantoprosessien kehitys.

Käyttöinsinöörinä vastaat jätevoimalan käyttötoiminnasta; päivittäisestä prosessien johtamisesta aina pitkän tähtäimen kehitystyöhön. Annat vuorohenkilöstölle asiantuntijatukea jätteenpolttoprosessiin liittyvissä asioissa sekä toimit tuotantoprosessin asiantuntijana kunnossapidon suuntaan. Huolehdit, että toiminta laitoksella on tehokasta ja että se tukee teknisen ja taloudellisen toiminnan päämääriä sekä vastaat viranomaisyhteistyöstä. Lisäksi teet työssäsi energiatehokkuuteen ja hyötysuhteeseen liittyviä kehityshankkeita sekä osallistut asiantuntijana erilaisiin projekteihin.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Nykyaikainen vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

  • Tulet saamaan vapautta, mutta samalla myös vastuun työskentelysi järjestelyistä.
  • Sinulla on aidosti mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää yrityksemme tuotantotoimintaa.
  • Sinun ei tarvitse puurtaa yksin, vaan tukenasi on ammattitaitoinen ja huumorintajuinen työyhteisömme.
  • Olemme jälleen ottaneet harppauksen ilmastotavoitteissamme ja luovumme fossiilisista polttoaineista jo vuonna 2026 ja tavoitteemme on olla hiilineutraali vuonna 2030. Meillä pääset mukaan eturivin työhön ja ainutlaatuisiin tuotannon projekteihin ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista uudistushenkinen kehittäminen ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

  • Sinulla on tehtävään soveltuva insinööritason koulutus ja pätevyys toimia painelaitteiden käytönvalvojana.
  • Olet jo työskennellyt useamman vuoden energia- tai prosessilaitoksen käyttöpuolen tehtävissä. Työkokemus kunnossapitotehtävistä edesauttaa tehtävässä menestymistä.
  • Toivomme sinulta vahvaa osaamista voimalaitosprosessista, kunnossapitotoiminnasta sekä energiataloudesta. Aiemmat käytönvalvontavastuut katsomme eduksesi.
  • Teet sujuvasti yhteistyötä eri tehtävissä toimivien työkavereidesi sekä sidosryhmiemme kanssa ja pystyt tuomaan asiantuntemuksesi heidän käyttöönsä.
  • Osaat ohjata toimintaa jämäkästi ja päätöksesi syntyvät välillä nopeastikin.
  • Pystyt mukautumaan erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin, joita kehittyvässä organisaatiossa ja arjen työssä tulee eteesi.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa tehtävästä antaa sinulle käyttöyksikön päällikkö Josi Laulajainen, puh. 050 599 8491 tai etunimi.sukunimi@vantaanenergia.fi.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin ja turvallisuusselvityksen.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivullamme 21.11.2021 mennessä. Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.