Siirry sisältöön

Haussa kaksi operaattoria voimalaitoksen käyttötehtäviin Järvenpään voimalaitokselle!

VE Tyonantajamielikuva asentajat high res 11 edited

Haemme nyt operaattoria ja lomittavaa operaattoria vakituiseen työsuhteeseen huolehtimaan häiriöttömästä sähkön- ja lämmöntuotannosta asiakkaillemme.

Työssäsi operoit pääasiassa Järvenpään voimalaitosta sekä Tuusulan ja Järvenpään kaukolämpöverkkoa niin valvomosta kuin kentältäkin. Vastaat vuorosi aikana tuotantoprosessin valvonnasta, säädöstä sekä sen oikeellisuudesta ja tehokkuudesta. Suoritat prosessilaitteiden erotussuunnittelua ja erotuksia sekä raportoit tuotantoon liittyvistä havainnoistasi. Operaattorin työ on kolmivuorotyötä ja lomittavan operaattorin roolista johtuen, kyseisessä tehtävässä työskennellään vaihtelevasti niin vuorotyössä kuin päivisin toimistoaikana.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

 • Olet osa tiivistä työyhteisöä, jossa rinnallasi hommia paiskii kivenkova osaajajoukko ja joka on tukenasi ympäri vuorokauden sekä arkena että pyhänä.
 • Onnistuminen työssäsi näkyy suoraan yrityksemme tuloksessa.
 • Laaja tehtäväkenttä tarjoaa sinulle haasteita ja mahdollisuuksia oppia vuosienkin päästä. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse hallita heti vaan meillä pääset kehittymään ja kouluttautumaan koko työurasi ajan.
 • Meillä pääset mukaan eturivin työhön hiilineutraalien energiaratkaisujen löytämiseen ja ainutlaatuisiin projekteihimme ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista innovatiivisuus ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

 • Sinulla on voimalaitoskäyttäjän tutkinto tai muu tehtävään soveltuva alan koulutus.
 • Olet työskennellyt jo muutaman vuoden voimalaitos- tai kaukolämpöympäristössä käyttötehtävissä tai vastaavissa tehtävissä prosessiteollisuudessa.
 • Kannat vastuun omasta työpanoksestasi etkä kavahda muuttuvia sekä haastavia tilanteita.
 • Osaat soveltaa osaamistasi tuotantoprosessien käytössä ja kehityksessä.
 • Olet tiimipelaaja ja innostava työkaveri.
 • Koet työturvallisuuden hyvin tärkeäksi osaksi työtäsi.
 • Hallitset PC-pohjaisen automaatio-ohjauksen sekä tavanomaisten toimistojärjestelmien käytön.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa tehtävästä sinulle antaa arkisin 6.–17.6. klo 15–16 käyttöinsinööri Kari Pulkkinen, 040 051 0164 ja etunimi.sukunimi@vantaanenergia.fi.

Teetämme valituille henkilöille huumausainetestin sekä turvallisuusselvityksen.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivullamme viimeistään 26.6.2022 mennessä. Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.