Siirry sisältöön

Haussa HR-koordinaattori energia-alan edelläkävijälle!

VE tyonantajamielikuva toimisto high res 27 1

Haemme nyt dynaamiseen HR-tiimiimme Tikkurilaan asiakaspalveluhenkistä HR-koordinaattoria. Tehtävässä koordinoit ja varmistat palkkaprosessimme sujuvuuden yhteistyössä palkanlaskentakumppanimme kanssa ja huolehdit työntekijöiden työsuhteen elinkaaren tehtävistä, kuten työsopimusten ja -todistusten laatimisesta. Roolissasi tuet koko organisaatiotamme varmistaen HR-palvelujen hallinnollisen puolen sujuvan toiminnan. Toimit vahvasti yhteistyössä HR- tiimin asiantuntijoiden kanssa ja raportoit tehtävässäsi HR-johtajalle.

HR-koordinattorina tuet lisäksi työntekijöitämme työsuhdeasioissa ja työaikakirjauksissa sekä toimit HR-järjestelmiemme (Mepco, Nepton/Flexim, ReachMee) pääkäyttäjänä. Avustat myös rekrytointi- ja perehdytystehtävissä. Huolehdit HR-ohjeistusten ajantasaisuudesta ja muista hallinnollisista tehtävistä, kuten organisaatiokaavioiden päivittämisestä sekä osallistut HR-viestintätehtäviin.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Nykyaikainen vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

 • Tehtävässä pääset työskentelemään laaja-alaisesti erilaisten henkilöstöprosessien ja -järjestelmien parissa.
 • Työskentelet yhteistyössä henkilöstömme, esihenkilöidemme sekä sidosryhmiemme kanssa ja tarvitsetkin tehtävässä erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.
 • Pääset osaksi hyvää työporukkaamme, jossa tuemme ja kannustamme toisiamme hyviin työsuorituksiin.
 • Olemme jälleen ottaneet harppauksen ilmastotavoitteissamme ja luovumme fossiilisista polttoaineista jo vuonna 2026 ja tavoitteemme on olla hiilinegatiivinen vuonna 2030. Meillä pääset mukaan eturivin työhön ja ainutlaatuisiin projekteihin ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista uudistushenkinen kehittäminen ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

 • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja vähintään 1–2 vuoden kokemus HRM-tehtävistä.
 • Sinulla on vähintään vuoden kokemus palkkayhteyshenkilön tehtävistä ja aitoa kiinnostusta palkkayhteyshenkilön tehtäviin.
 • Sinulla on jo jonkin verran ymmärrystä työehtosopimuksista sekä työlainsäädännöstä.
 • Käytät erilaisia järjestelmiä näppärästi eikä excelkään ole sinulle vieras. Lisäksi sinulla on kiinnostusta järjestelmien jatkuvaan kehittämiseen.
 • Sinulla on ”kyllä osaan ja pystyn” – asennetta ja kykenet itsenäiseen työhön. Et myöskään kavahda rutiineja.
 • Kokemuksen eri työaikamuotojen ja henkilöstöryhmien kanssa työskentelystä katsomme tehtävässä eduksesi.
 • Omaat hyvät viestintätaidot ja ongelmanratkaisuun liittyen ”out of the box” -ajattelua.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa tehtävästä sinulle antaa keskiviikkona 27.4. klo 10–12, perjantaina 29.4. klo 13–15 sekä keskiviikkona 4.5. klo 13–15 välillä HR-asiantuntija Jenny Järvinen, puh. 050 434 3554. Voit myös laittaa kysymyksiä sähköpostitse jenny.jarvinen@vantaanenergia.fi.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivullamme 8.5.2022 mennessä. Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.