Siirry sisältöön

Haussa automaatioinsinööri Martinlaakson voimalaitokselle

VE Tyonantajamielikuva asentajat high res 9 1

Haemme automaatioinsinööriä Martinlaakson voimalaitoksen sähkö- ja automaatiokunnossapitoon varmistamaan häiriötön energiantuotanto asiakkaillemme. Työtehtäviisi kuuluvat Martinlaakson voimalaitoksen automaatio- ja sähköjärjestelmien suunnittelu, työnsuunnittelu, varaosa- ja materiaalihankinnat, automaatiojärjestelmien ylläpito ja kehitys sekä kunnossapitojärjestelmän ylläpito. Lisäksi osallistut muutos- ja perusparannustöiden suunnitteluun, toteutukseen, toteutuksen valvontaan sekä ulkopuolisen työvoiman ja palvelujen hankintaan. Tarvittaessa toimit myös työnjohtotehtävissä.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Nykyaikainen vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että:

  • Mielenkiintoinen tuotantoympäristömme takaa, että työsi on monipuolista ja vaihtelevaa.
  • Saat työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti kantaen vastuun omasta työpanoksestasi ja sinulla on lupa ja mahdollisuudet kehittää omaa työtäsi.
  • Pääset osaksi hyvää työporukkaamme, jossa toisia arvostetaan ja autetaan.
  • Olemme jälleen ottaneet harppauksen ilmastotavoitteissamme ja luovumme fossiilisista polttoaineista jo vuonna 2026 ja tavoitteemme on olla hiilinegatiivinen vuonna 2030. Meillä pääset mukaan eturivin työhön ja ainutlaatuisiin projekteihin ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista uudistushenkinen kehittäminen ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

  • Sinulla on automaatiotekniikan insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto ja olet työskennellyt voimalaitosten tai prosessiteollisuuden automaatiotehtävissä, kuten logiikkaohjelmoinnissa, vian selvityksessä, käyttöönotoissa tai valvomojärjestelmien ylläpidossa ja kehityksessä.
  • Käytät sujuvasti kunnossapitojärjestelmiä ja sinulta löytyy osaamista automaatiojärjestelmistä, kaukokäyttölaitteista, automaatioväylistä ja tietoverkkojärjestelmistä.
  • Työskentelet oma-aloitteisesti ja kannat vastuun omasta työpanoksestasi.
  •  Teet sujuvasti yhteistyötä eri tehtävissä toimivien työkavereidesi sekä sidosryhmiemme kanssa.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa tehtävästä antaa sinulle työnsuunnitteluinsinööri Petri Parviainen puh. 040 8611 317 tai etunimi.sukunimi@vantaanenergia.fi.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin ja turvallisuusselvityksen.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivullamme 23.1.2022 mennessä. Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.