Siirry sisältöön

Haussa automaatioasennuksen ammattilainen!

VE Tyonantajamielikuva asentajat high res 6 edited

Haemme nyt sähkö- ja automaatiokunnossapidon tiimiimme automaatioasentajaa varmistamaan mahdollisimman häiriötön energiantuotanto asiakkaillemme. Varsinainen työpaikkasi sijaitsee Suomen suurimmalla jätevoimalalla, mutta työskentelet myös kaukolämpöverkolla ja lämpökeskuksilla.

Automaatioasentajan tehtävään sisältyy automaatio- ja instrumenttitekniikan ennakkohuolto- ja kunnossapitotöitä, jotta tuotantolaitoksemme pysyvät käyttökunnossa vuoden jokaisena päivänä. Työssäsi osallistut muun muassa uudisrakennus- ja perusparannuskohteiden asennustöihin sekä kunnossapitojärjestelmän ja mittauslaitteiden kalibrointijärjestelmän ylläpitoon.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Nykyaikainen vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että:

  • Työt voimalaitoksilla ja kaukolämpöverkolla sisältävät monen tyyppisiä laitteita ja laitekokonaisuuksia, joten työsi on monipuolista ja vaihtelevaa.
  • Pääset osaksi hyvää työporukkaamme, jossa toisia arvostetaan ja autetaan.
  • Olemme jälleen ottaneet harppauksen ilmastotavoitteissamme ja luovumme fossiilisista polttoaineista jo vuonna 2026 ja tavoitteemme on olla hiilinegatiivinen vuonna 2030. Meillä pääset mukaan eturivin työhön ja ainutlaatuisiin projekteihin ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista uudistushenkinen kehittäminen ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

  • Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus esim. automaatio-, mittaus- ja säätötekniikan tai hienomekaniikan alalta.
  • Sinulla on jo kokemusta automaatiotöistä teollisuusympäristössä.
  • Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja eduksesi luemme myös sähkötöiden osaamisen.
  • Työskentelet oma-aloitteisesti ja itsenäisesti ja kykenet tarvittaessa myös joustamaan työtehtävissäsi.
  • Teet sujuvasti yhteistyötä eri tehtävissä toimivien työkavereidesi kanssa etkä epäröi ottaa selvää itsellesi vieraista asioista.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa tehtävästä antaa sinulle sähkö- ja automaatiomestari Sonja Mäkinen pe 8.4. klo 12–13, ti 12.4. klo 9–10 ja ma 18.4. klo 13–14, puh. 040 515 4474 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@vantaanenergia.fi.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin sekä turvallisuusselvityksen.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivullamme 24.4.2022 mennessä. Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.