Siirry sisältöön

Haemme Vantaan Energiaan talous- ja rahoitusjohtajaa!

VE Kesatyontekijat high res 8

Etsimme energistä talousjohtajaa kokonaisvaltaiseen rooliin Vantaan Energialle. Olet johtoryhmämme jäsen ja toimitusjohtajalle keskeinen työkaveri. Tiimisi kanssa vastaat talouden päivittäisistä prosesseista, toiminnan seurannasta, budjetoinnista ja raportoinnista. Vastuullasi on konsernin taloushallinto ja sen kehittäminen: pääomarakenteen ja rahoituksen hallinta, kirjanpito ja tilinpäätökset, verotus ja taloudellinen suunnittelu sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu talousraportointi viranomaisille sekä konsernin johdolle ja keskeisille sidosryhmille. Vastuullesi kuuluvat myös konsernin hankintapalvelut, omaisuuden ja toiminnan vakuuttaminen sekä riskienhallinta. Olet kiinnostunut kehittämään talouden analytiikkaa, järjestelmiä ja toimintatapojamme. Sinulla on tahtoa olla mukana viemässä liiketoimintaamme eteenpäin ja kehittyä myös itse jatkuvasti työssäsi. Olet jo kannuksesi ansainnut talouden ja rahoituksen ammattilainen. Ja ennen kaikkea, olet osaava valmentaja tiimillesi sekä aktiivinen tuki kulttuurimme eteenpäin viemisessä.

Vantaan Energia on energia-alan edelläkävijä. Kehitämme jatkuvasti uusia innovatiivisia energia- ja kiertotalousratkaisuja: luovumme fossiilisten polttoaineiden käytöstä jo vuoteen 2026 mennessä ja tavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2030. Vantaan Energialla tehdään tänäänkin merkityksellistä työtä asiakkaidemme, ilmaston ja ympäristön parhaaksi.

Kasvava ja kehittyvä Vantaan Energia antaa sinulle mahdollisuuden panostaa työhösi hyvinvoivassa asiantuntijoiden työyhteisössä. Tarjoamme sinulle modernit puitteet, osaavat ja mukavat työkaverit, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mielenkiintoisen työn konsernitalouden kehittämisessä.

Mitä odotamme sinulta?                   

Sinulla on vankka kokemus talouden johtotehtävistä sekä rahoituksesta, investointilaskemista ja riskienhallinnasta. Olet innostunut jatkuvasta parantamisesta ja uuden oppimisesta. Osaat hyödyntää dataa ja kehittää analytiikkaa liiketoiminnan tueksi. Olet vienyt onnistuneesti läpi talouspuolen kehittämishankkeita. Ajattelet strategisesti ja toimit analyyttisesti. Olet kuitenkin käytännönläheinen, eikä sinulta puutu talonpoikaisjärkeä. Olet selkeä viestijä, ja laitat strategian mukaiset toimenpiteet ripeästi toimeksi.

Pidät esihenkilötyöstä, olet innostava ja kannustava esimerkki tiimillesi. Jaksat hymyillä paineessakin, ja olet tunnettu aktiivisesta, yhteistyötaitoisesta ja oma-aloitteisesta asenteestasi. Edistät hyvää yhteistyötä yli organisaatiorajojen ja eri sidosryhmien kanssa. Uskallat rakentavasti haastaa vanhoja toimintatapoja ja tuoda innovatiivisesti keskusteluun uusia ajatuksia. Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto sekä hyvä suomen ja englannin kielen taito.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-16303 viimeistään 29.8.2021. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä seniorikonsultti Ari Rantalalta puh. 040 822 7042.

Yrityksestä

Vantaan Energia Oy

Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä. Tuotamme lämpöä ja sähköä sekä myymme lämpöpalveluita. Mahdollistamme asiakkaillemme sujuvan arjen tuottamalla ilmastoystävällisesti jatkuvasti kehittyviä palveluita.

Energia-alalla on merkityksellinen rooli ilmastonmuutoksen hillitsemisessä. Haluamme olla osa ratkaisua. Olemme kasvava kiertotalousenergiayhtiö, joka panostaa hiilineutraalien energiaratkaisujen löytämiseen. Tavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2030. Matkalla kohti hiilineutraaliutta teemme konkreettisia tekoja: luovumme fossiilisista polttoaineista vuoteen 2026 mennessä.

www.vantaanenergia.fi