Siirry sisältöön

Haemme operaattoria voimalaitoksen käyttötehtäviin!

Operaattori

Olemme yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä, ja autamme asiakkaitamme järkevään energiankäyttöön valtakunnallisesti. Haemme nyt operaattoria vakituiseen työsuhteeseen huolehtimaan häiriöttömästä sähkön- ja lämmöntuotannosta asiakkaillemme.

Työssäsi operoit pääasiassa Vantaan kaukolämpöverkkoja jätevoimalamme valvomosta. Työhön kuuluu myös jätevoimalan prosessin operointi. Osallistut tuotantoprosessin säätötehtäviin, suoritat erotussuunnittelua ja erotuksia, teet työmääräimiä kunnossapidolle sekä raportoit tuotantoon liittyvistä havainnoistasi. Työ on keskeytymätöntä vuorotyötä ja ajoittain myös päivätyötä.


MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Nykyaikainen vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

• olet osa tiivistä työyhteisöä, jossa rinnallasi hommia paiskii kivenkova osaajajoukko ja joka on tukenasi ympäri vuorokauden sekä arkena että pyhänä.
• onnistuminen työssäsi näkyy suoraan yrityksemme tuloksessa.
• laaja tehtäväkenttä tarjoaa sinulle haasteita ja mahdollisuuksia oppia vuosienkin päästä. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse hallita heti vaan meillä pääset kehittymään ja kouluttautumaan koko työurasi ajan.
• energiantuotanto on suuressa murroksessa; meidän kanssa et vain seuraa muutosta, vaan osallistut sen aikaansaamiseen eturivissä.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista uudistushenkinen kehittäminen ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.


TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

• Sinulla on voimalaitoskäyttäjän tutkinto tai muu alaan soveltuva koulutus.
• Olet työskennellyt jo muutaman vuoden voimalaitos- tai kaukolämpöympäristössä käyttötehtävissä tai vastaavissa tehtävissä prosessiteollisuudessa.
• Kannat vastuun omasta työpanoksestasi etkä kavahda muuttuvia tilanteita.
• Olet tiimipelaaja ja innostava työkaveri.


LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa tehtävästä antaa vuorossa oleva vuoropäällikkö puhelimitse numerossa 050 465 1706.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin sekä turvallisuusselvityksen.


HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivullamme. Hakuaika tehtävään päättyy 14.7.2019 ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.