Siirry sisältöön

Etevä kaukolämpöasentaja energiseen tiimiin!

vkd20 vantaan energia insta isot 41

Haemme nyt kaukolämpöasentajaa kaukolämpöverkon kunnossapito-, huolto- ja korjaustöihin, jotta asiakkaamme saavat ensiluokkaista palvelua ja lämpöä sovitun mukaisesti. Tukikohtanasi toimii Suomen suurin jätevoimala, mutta työssäsi liikut kaukolämmön toimitusalueellamme Vantaalla, Järvenpäässä ja Tuusulassa.

Työsi on vaihtelevaa ja monipuolista osallistuessasi eri tehtäviin kaukolämpöverkolla aina kaivojen ja mittauskeskusten huoltotöistä kaukolämpölaitteiden toiminnan opastukseen asiakkaillemme. Tuotat verkon kuntotietoja verkkotietojärjestelmään sekä liität uusia verkonosia ja asiakkaita kaukolämpöverkkoon.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Nykyaikainen vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

  • Tulet saamaan vapautta, mutta samalla myös vastuun työskentelysi järjestelyistä.
  • Teemme töitä toimialalla ja yrityksessä, jossa sinulla on hyvin tehtäväsi hoidettuasi töitä vielä vuosienkin päästä.
  • Pääset osaksi hyvää työporukkaa, jossa on korkea työntekomoraali ja jossa työkavereita kannustetaan hyviin työsuorituksiin.
  • Olemme jälleen ottaneet harppauksen ilmastotavoitteissamme ja luovumme fossiilisista polttoaineista jo vuonna 2026 ja tavoitteemme on olla hiilinegatiivinen vuonna 2030. Meillä pääset mukaan eturivin työhön ja ainutlaatuisiin projekteihin ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista uudistushenkinen kehittäminen ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

  • Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus esim. LVI- tai metallialalta. Eduksesi katsomme kaukolämpö- ja/tai muut putkihitsaustaidot.
  • Olet jo muutaman vuoden tehnyt töitä käsilläsi etkä kavahda fyysistä ja joustamista vaativaa työtä.
  • Hallitset asiakaspalvelun erilaisissa tilanteissa asiakkaidemme, aliurakoitsijoidemme sekä eri tehtävissä toimivien työkavereittesi kanssa.
  • Sovellat itsenäisesti oppimaasi uusissa tilanteissa ja kykenet hyödyntämään työssäsi erilaisia päätelaitteita.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa tehtävästä sinulle antaa verkkomestari Antti Raittinen, puh. 0400 202 227 ja sähköpostitse etunimi.sukunimi@vantaanenergia.fi.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin ja turvallisuusselvityksen.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivullamme 5.12.2021 mennessä. Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.